Epilasyon sonrası şişlik ve kızarıklık

İşte forumda gördüm çok kolay acısız bişeymiş gibi anlatmışlar :) Zaten ay çok güzel anlattın canım valla ağdaya gidesim geldi vs gibi yorumlardan sonra bende bi deli cesaret :) Ağda bandını küçük küçük kesip yaptım öyle kendimce. Küçükken koltukaltımı annem alırdı onda bile çok utanırdım ben mümkün değil kuaföre gitmem malesef..

evet aynı yere defalarca yapıştırdım Kırmızılığı dert değil zaten benim için şişliği inse yeterli çok rahatsızlık veriyo..

ben de çok beceriksizim o bölgede :) en sonunda lazere gitcem kurtulcam. kuaföre bile dayanabilceğimi sanmıyorum. jilet yüzünden çok kalınlaştı zaten artık ağdaya dayanamam :)
sakın lazere gitme .. ben antalyada çok iyi özel bi hastanede gittim koltuk altlarımiçin .. gitmez olaydım allahın cezaları... bitene kadar gayet güzeldi devamlı gıttım tamamen bıtınce tamam artık bitti seansa gelmenize gerek yok dedıler bende gitmedim ne guzel bembeyaz olmustu kolduk altlarım yumusacıktı ... aradan 3 ay gectı o zamana kadar tek tuy yoktu .. sonra bi baktım cıkmaya basldııııııııııııııııııııı !! şimdi eskısı gibi cıkıyo .. bosuna gitmeyın o yuzden paranız yazık bioderın cok ıyı geldıgını yengemdede gördüm nerdeyse bacagıdokuldu tamamen alt tarfarda hıc yok..ki yengem aşırı tuylu bı kadındı ayda 2 kez gıdıodu kuafre dusunun ..

ay benımkıde hıc agda yapmamıs kdının hıc bı yerınde tuy yok yaaa benımde fazla tuyum yok gercı bırı dagda bırı bagda cıkıo biodere baslıyıp onlrdanda kurtulcam hayırlısıyla :)) sen jelınımı kullandın? yengem su pekmez gıbı olanıyla bıtırdı bacaklarını ..

Biri dağda biri bağda :):) Çok güldüm Ben bayadır jelini kullanıyodum ama öyle çok düzenli değil. Tüyleri aldıktan snra bikaç gece sürüyordum snra aklıma bile gelmiyodu sürmek filan :) Şimdiyeniliemişler onu hem jeli hem kremi aynı kutuda ondan 1 kere kullandım o daha iyi bence. Sırf jelini baya kullanmama rağmen çok az etki göstermişti ama yeni dediğim jeli çabukça azalttı. Ben serumu bıyıkta kullandım o da 2 şişe sadece sonrasında yapış yapış olması beni çok rahatsız etti. Vücuduma kullanmadığım için yorum yapamicam :)

evet aynı yere defalarca yapıştırdım Kırmızılığı dert değil zaten benim için şişliği inse yeterli çok rahatsızlık veriyo..

sir ağda kullandıysan ve bi kaç kere aynı yere sürdüysen o yara kolay kolay geçmez aynısı benimde başıma gelmişti ama şimdi kuaföre gidiyorum çok rahatım hiç bir sorun yok

Anladım.. O kadar değil benim durumum Allahtan. Şişmişti baya o da düne göre inmiş canımın acısını da alıyo krem yavaş yavaş

evet kreminde faydası olmuş olabilir bence hiç utanma git kuaföre alsınlar bende en başta utanıyodum ama artık utanmıyorum alıştım hem de ağda yapınca tüylerde incelme ve azalma oluyo en az 1 ay çıkmıyo

Sadece utanmak değil aslında gitmek istemememin sebebi. Alışayım diyorum kendim yapmaya biraz biraz

Walla bnde makinann jilet kısmıyla alıyodum ama tam kökten gitmiyodu snra jiletle aldım bıkac kere agda denedm ama cekemedım bıle geri yıkadım cımbızlada ugrastım tek tek ust taraf nyse hadi ama altlardan bitane tüy zor çektim cımbızla diyorum bide düşünün cok rahatsız oluyorum bu durumdan artık o kucuk sir agdaları bnde en yakın zamanda denıycem beceremezsem guzllık merkezıne gıtmeyı dusunuyorum hamileym bide doguma kdr bişeyler bulmam yok etmem lazım.. Emla krem duydum fakat hamilelikte kullanabilirmiyim bilmiyorum lazere de gidemem, cok utanıyorum ama cesaretımı toplayıp gidicem bir kre gidince alışırım zaten. Nereye kdar bu boyle gidicek ama dmi ??

Valla ben de bu bantları yapıştırmadan önce günlerce uğraştım cımbızla da baş edemedim. Yoluk tavuk gibi oldum resmen. Hoş bu yöntem de farklı yapmadı sadece daha çok yoluk tavuk oldum
Hamilelikte bence danışın ya eczacınıza ya da doktorunuza emla krem hakkında

öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ederi jiletten ağdaya dönüpde evde almaya kalkmandan dolayı..bende jiletten döndüm ağdaya seneler önce ve baya azaldı..ben ilk kuaförde yaptırmıştım..köklerinden kanama bile yapmıştı ve korkunç şişmişti..2. aldırmamda da oldu..ben evde buz koymuştum..tavsiye ederim..en fazla 20 dakika..bir havluya sarıp koy direk buz temas etmesin..ayrıca o hazır ağda bantlarını bikini bölgen için kullanma onun yapısı daha yumuşak kılların alınması içindir formülü yani..bazı markalarda tek kullanımlık kutularda cıvık olarak bulunuyo onlardan al...bir spatulayla sürerek almanı tavsiye ederim..hem daha kolay olur..hemde canın yanmaz..bulamıyosan klasik ağdayı iyice yumuşatıp spatula ile sür öle al..ben yazlıkta kalınca öle yapıyorum..kolay gelsin

bende ankarada bir cildiye dr nun muayenehanesinde yaptırdım lazer koltuk altıma..çok memnun kaldım..tek tük kaldı onuda iğne ile aldırdım..kaç sene oldu aynen duruyo..tekrar kıl filan çıkmadı..sende niye öle oldu anlamadım..

Teşekkürler (= kaçıncıda alıştı acaba?

bende senelerdir jiletlemiştim.
kuaföre gittim korka korka
5 çekimde bitir,yor 5 dakikanızıda almıyor.
o kadar jiletten sonra bile acımadı. tabi az bi acı oluyor. kaç yıl oldu hala her gittiğimde geriliyorum. bu sefer kendim denemeyi düşünüyordum ama bir kaç kez böyle olaylar görünce korkmaya başladım.

benim tenim çok hassastır.bacaklarımı aldırırım hemen kabarır.ama genital bölgemde bir şey olmadı.bence sende kuaföre falan aldır.

Ben de bu denememden sonra bi daha zor denerim gibi.. İçim de kaldırmadı devam etmeyi bi garip oldum zaten canım çok tatlıdır ayılıp bayıldım yani bütün gün Söylenenlerden sonra bu kuaföre aldrma işi kafama yatmaya başladı. Bi daha kendim deneyebileceğimi pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…