• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon sonrası şişlik ve kızarıklık

pekmez_akilli

Üfle Güneşe, Sönsün!!
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
4.625
3
88
Isparta
Selamlar..

Ben uzun zamandır bikini bölgemi makinemin tıraş başlığıyla alıyordum. Dedim nereye kadar tıraşlayacağım bir yerden başlamak gerek.Dün forumda gezinirken bir topicte bir üyenin yöntemi aklıma yattı. Ağda bantlarını küçük küçük kestiğini yazmış. Ben de bir deneyim dedim. Aldım bi güzel küçücük küçücük şeritler haline gelene kadar kestim. Ve aldım başıma belayı..

Bugün saat 3e kadar bununla uğraştım. Ama yarısını falan hallettkten sonra acıya dayanamayıp bıraktım. Sağ tarafı temizledim sol tarafa da birazcık başlayıp bıraktım işte.

Yalnız sorunum şu ki sağ taraf balon gibi şişti, kıpkırmızı oldu ve çok acıyor.. Bu saate kdar bkledim pantenol adlı bir kremle sürekli kremledim. Geçmedi.. Acaba ben mi abartıyorm hepinizin böyle mi oluyor? Çok panikledim kızlar lütfen bir yönteminiz varsa yardımcı olun.. Yürüyemiyorum resmen :( Dediğim gibi acaba benim canım mı çok tatlı veya ilk ağda maceram olduğu için mi böyle oldu diye bekledim biraz geçer heralde dedim abartıyor olabilirm dedim bekledim bu saate kadar ama geçmedi ben de buranın yolunu tuttum hemen..

kokler kalın oldugu ıcın olmustur bıde ılk agdan cıldınde hassassa normal bepanten krem al gecırır ve kendını kuafre alıstır 2. Agddan sonra alısırsın trasla olurmu hıc evlenınce hıc bas edemezsın kuafrun yolunu tut hemen :10:

kokler kalın oldugu ıcın olmustur bıde ılk agdan cıldınde hassassa normal bepanten krem al gecırır ve kendını kuafre alıstır 2. Agddan sonra alısırsın trasla olurmu hıc evlenınce hıc bas edemezsın kuafrun yolunu tut hemen :10:

Canım ben çok utanırım birincisi. Oturduğum yer merkezden çook uzak ikincisi. Burdaki kuaföre de fazla güvenemiyorum açıkçası .. Ben de o düşünceyle ağdaya bulandım bugün zaten ama çok acıttı ya ..

ben ilk denediğimde 5 saat uğraşmıştım:27::27:

yenısın daha çok normal bunlar.

kılların çıkış yönüne doğru al, ağda bandını çekerken bir elinle de etini ger.
alınmayan kısımları bırak diğer tarafa geç.kızaran bölgeyle fazla uğraşma , sonra devam et.

üst üste aynı bölgeyi alma çalışma.

ben ilk denediğimde 5 saat uğraşmıştım:27::27:

yenısın daha çok normal bunlar.

kılların çıkış yönüne doğru al, ağda bandını çekerken bir elinle de etini ger.
alınmayan kısımları bırak diğer tarafa geç.kızaran bölgeyle fazla uğraşma , sonra devam et.

üst üste aynı bölgeyi alma çalışma.

Öyle yapmaya çalıştım ben de ama baya inatlaşmışım demek ki böyle oldu ..

Evet ya bunda bile baya bekledim cesaret gelsin de çekeyim diye :) Kan ter içinde kaldım valla

bende bıktım bu beladan.1 seneden beri yapıyorum..
her ay tırsa tırsa ,kendimi cesaretlendırerek, gözümü karartarak yapmaya çalışıyorum:52::52:

resmen kendımı kandırmaya çalışıyorum ''sen yaparsın, sen edersin, yapanlar nasıl yapıyor'' gibi sözlerle.:52:

Son düzenleme:
bende bıktım bu beladan.1 seneden beri yapıyorum..
her ay tırsa tırsa ,kendimi cesaretlendırerek, gözümü karartarak yapmaya çalışıyorum:52::52:

resmen kendımı kandırmaya çalışıyorum ''sen yaparsın, sen edersin, yapanlar nasıl yapıyor'' gibi sözlerle.:52:

Ben de gözlerimi filan kapattım sımsıkı çekerken :52: Hamam otu yağı aldım bi de kurtulurm inşallah ya 6 ay gibi bi süreden bahsediliyo. Bakalm bakalm görcem artık. Ama tabi temizliği yarım bırakınca süremedim orası ayrı

Son düzenleme:
canım keske ılk denemenı kuaforde yapsaydın .ben agda yapamıyorum

yapmaya kalktıgımda canım cok acıyor saatlerımı alıyor ,beceremıyorum sanırım :)

o yuzden kuafore gıderım ben .canımda acımıyo tertemız yapıyolar

canım keske ılk denemenı kuaforde yapsaydın .ben agda yapamıyorum

yapmaya kalktıgımda canım cok acıyor saatlerımı alıyor ,beceremıyorum sanırım :)

o yuzden kuafore gıderım ben .canımda acımıyo tertemız yapıyolar

Canım merkeze çok uzağım burdaki kuaföre de güvenemiyorum ayrıca çok da utanıyorm.

bende ilk bı tarafını almıstım bı tarafı kalmıstı :9::9: ve asırıda utangactm :17: şimdi alıştım vala gidiorum kuafore ctır catır aldırıorum heryerimi :1: onumuzdekı ayd biodere başlıcam sonucları yazarım ve acıya dayanamıosan emla krem al uyusturuo hıssetmezsın yada sporcuların kullandıgı sogutucu spreylerden sık agdadan once işe yarıyo:51:

Büyük ihtimalle daha önce ağda yapmadığından oldu. Helede traş ediyorsan kökleri kuvvetlenmiştir. Bende ağdaya ilk döndüğümde alınırken bildiğin kökleri kanamıştı. Ve cildim hassastır kızarıp bende şişmiştim. Bepanten sür bir süre sonra inicek görüceksin. Bir de benim önerim emla adlı kremi al. Pahalı filan ama kendin yapıcaksan ağdayı işe yarıyormuş ablam denedi. Ben daha cesaret edemedim ona :44: Emlayı sürüyormuşsun cildine iyice yediriyormuşsun ağda bantlarını ufak ufak kesiyormuşsun ve hissetmeden hızlıca ağdanı yapıyormuşsun. Ablam yapıyor ve gayet memnun :37:

bende ilk bı tarafını almıstım bı tarafı kalmıstı :9::9: ve asırıda utangactm :17: şimdi alıştım vala gidiorum kuafore ctır catır aldırıorum heryerimi :1: onumuzdekı ayd biodere başlıcam sonucları yazarım ve acıya dayanamıosan emla krem al uyusturuo hıssetmezsın yada sporcuların kullandıgı sogutucu spreylerden sık agdadan once işe yarıyo:51:

Alcam bugun zaten emlayı taktm kafaya halletmem lazm cnku :|: Ben de iki hfta oncesne kdar kullanyordm bioderi
Jelini al bnce cnku serumu cok yapış yapış geldi bana rahatsz oldum :D bacağımda kullandım 2 3 ay seyrekleştiriyor baya yer yer boşluklar var. Aah ah annem gibi olsaydım keske ben de tüysüz akça pakça. Hep babam yüznden bu çektiklerm :D

Büyük ihtimalle daha önce ağda yapmadığından oldu. Helede traş ediyorsan kökleri kuvvetlenmiştir. Bende ağdaya ilk döndüğümde alınırken bildiğin kökleri kanamıştı. Ve cildim hassastır kızarıp bende şişmiştim. Bepanten sür bir süre sonra inicek görüceksin. Bir de benim önerim emla adlı kremi al. Pahalı filan ama kendin yapıcaksan ağdayı işe yarıyormuş ablam denedi. Ben daha cesaret edemedim ona :44: Emlayı sürüyormuşsun cildine iyice yediriyormuşsun ağda bantlarını ufak ufak kesiyormuşsun ve hissetmeden hızlıca ağdanı yapıyormuşsun. Ablam yapıyor ve gayet memnun :37:

Evet benm de kanadı da nası inat ettiysem o an bırakmadım almayı. Bıktım daha şimdiden :D Alcam bugün emla kremi de devamını da yaparm akşam :) Bepanten bulamadm evde ya pantenol var dunden beri onu süre süre bi hal oldum azalttı braz acsını filan ama hala şiş

ben de çok beceriksizim o bölgede :) en sonunda lazere gitcem kurtulcam. kuaföre bile dayanabilceğimi sanmıyorum. jilet yüzünden çok kalınlaştı zaten artık ağdaya dayanamam :)

iiyi cesaret etmişsin canım okdaar jileetten sonra ağdayı kendin yapmayı...ben ilk kuaförde yaptırdm sonra alıştım dedim olmucak böle git gel kuaförde bulunan bütün malzemeleri aldım evime şimdi kendim yapıyorum...

Evet benm de kanadı da nası inat ettiysem o an bırakmadım almayı. Bıktım daha şimdiden :D Alcam bugün emla kremi de devamını da yaparm akşam :) Bepanten bulamadm evde ya pantenol var dunden beri onu süre süre bi hal oldum azalttı braz acsını filan ama hala şiş

Bende yıllardır hep bikini bölgemi jilet ile alıyordum senin dediğin topiği bende okudum ve denedim ilk ağdada biraz acıdı ama ikincide üçüncüde çok rahat ettim.Benim ilk denemede öyle kırmızılıklar olmadı sen aynı yere birkaç kez yapıştırmış yada yanlış yönde çekmiş olabilirsin tüylerin ters yönüne doğru çekersen bantları öyle olmaz birde aynı yere iki kez yapıştırma

Son düzenleme:
ben de çok beceriksizim o bölgede :) en sonunda lazere gitcem kurtulcam. kuaföre bile dayanabilceğimi sanmıyorum. jilet yüzünden çok kalınlaştı zaten artık ağdaya dayanamam :)

O jilet zaten mahvediyo resmen ya tamam ilk başta kolaylık filan ama odun gibi yapıyo değdiği yeri. Ben lazere de cesaret edemedm ki canım sen ettiysen ne mutlu valla sana :)

Back