• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon harikası

ceremela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8
0
36
Ankara
Merhabalar canlarım, paylaşmadan edemeyeceğim yakın zamanda yüzüm icin epilasyona başladım. O zamana kadar Ankara'da çok fazla klinik, güzellik merkezi vs de Epilasyon yaptırdım. Maalesef tüylerimde azalma yerine sadece çoğalma ve kalınlasma oldu. Bu da yetmez gibi boynuma sıçradı. Pudralar fondotenler kapatıcilar nafile tenim beyaz olduğu icin hiçbiri fayda etmedi. Yazın boynuma kalin eşarplar alarak kapamaya kadar gitti anlayacağınız. İp ağda kalıcı çözüm olmuyor ertesi gün siyah siyah kıl kökleri belli oluyordu. Artık tüm umudumu yitirmişken bir işletmeye tesadüfen gittim. Epilasyon yapıldığını gördüm. Yapılan yeri gezdim. Öncelikle çok nezih ve asırı temiz bir yer. Tüm umudumu kaybettiğim icin amaaaaan ne kaybedeceğim dedim ve yüzümü daha dogrusu cene dudak üstü ve favori kısımları yaptırmaya başladım. Bunu sizlerle paylaşma sebebim benim gibi üzüntü ve umutsuzluk içindeyseniz artık bitti. henüz 3. Seansım olmasına rağmen tüm tüylerim ayva tüyü gibi inceldi ancak loop la farkediliyor. Seanslar 1 aylık ama bu süre zarfında suratımı kapatmama gerek kalmıyor. Ağır kapaticilar cok hasar verdi suratima. Asla lekelenme olmadı beyaz tenli fıstıklar bilir en ufak bir şey koyü bir leke bırakır ciltte. Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen hiç canım yanmadı. Henüz 4. Seansa gitmedim ama bu haliyle bile harika hissediyorum. O sıkıntıyı çok iyi bilirim. İnanın bana artık care var. Sevgiler ...

Back