• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon ! Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?

HassasPanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
436
571
23
Arkadaşlar lazer epilasyon hakkında önerilerinize ihtiyacım var,
Ev tipi ürünler ve ev rahatlığı mı, yoksa bu konuda uzman yardımı almak mı?
Hijyenik kaygılar, mahremiyet, rahatlık ve ulaşılabilirlik derken fazlasıyla kararsız kaldım?

Ben ev tipi bir markanın aletini kullanıyorum ve çok memnunum. Şu an hamile olduğum için kullanmaya ara verdim ama daha sonra tekrar kullanacağım.
Bıraktığın an tekrar çıkıyor yorumlarını okudum. Muhtemelen aynı aletten bahsediyoruz :) Doğru mu bu?

Konuyu takipteyim, ben de lazer istiyorum ama evde yapmayla dışarda yapmanın avantajları dezavantajları nelerdir, makina alırken nelere dikkat etmek gerekir bilgisi olan varsa çok iyi olur

Ev tipi kullaniyorum (bayadır kullanmadım) bir cok yerimde çıkmıyor erkek gibi kıllı bir kadındım o kadar diyim :KK66:
Philips lumea kullaniyorum yazabiliyoruz onu benim konum bile var
Benim bir de kistim var nurtopu gibi :) O da tüylenme yapıyor haliyle. Ama bunu duymak beni rahatlattı.

Ev tipi kullaniyorum (bayadır kullanmadım) bir cok yerimde çıkmıyor erkek gibi kıllı bir kadındım o kadar diyim :KK66:
Philips lumea kullaniyorum yazabiliyoruz onu benim konum bile var
Evdekiler uyutuyo diyolar ama, ne kadar zamandır kullanmıyorsunuz.
Ben de memnunum,anneminkini kullanıyorum arada fakat tekrar çıkacak diye endişeleniyorum

Evdekiler uyutuyo diyolar ama, ne kadar zamandır kullanmıyorsunuz.
Ben de memnunum,anneminkini kullanıyorum arada fakat tekrar çıkacak diye endişeleniyorum
Evet öyle ama çook uzun süre çikmıyor belli bir düzende kullandıysanız benim bacaklarda mesela aylardır kullanmiyorum en son jilet yapmiştım genede yüzde 70 yerinde çıkmiyor duzenli yapsan zaten kıl falan göremiyorsun ;) yıllarca kıl derdi çektiğim icin bence simdi ben bildiğin kılsızım ve cok rahatım

Ay bende philips lumea advanced brı921/00 aldım. 1 sene olacak toplasan 5 kere yapmadım aslında çok iyi de ben baya yoğun çalıştığım için yapamadım şimdi tekrar başlayacağım. Ama benim bacaklarda hemen etkili olmuştu ve aylarca uzamadı tek yapışta.

Evet öyle ama çook uzun süre çikmıyor belli bir düzende kullandıysanız benim bacaklarda mesela aylardır kullanmiyorum en son jilet yapmiştım genede yüzde 70 yerinde çıkmiyor duzenli yapsan zaten kıl falan göremiyorsun :KK66: yıllarca kıl derdi çektiğim icin bence simdi ben bildiğin kılsızım ve cok rahatım
Ben de çok çektim tamamen de kurtulmuş sayılmam. O uykulardan hiiiç uyanmazlar inşallah:KK9:

Back
X