Cocuk olmama yazacaktim yanlis olmusKizlar merhaba 20 yasinda bir genc kizim fakat biraz cekingen bir yapim var kuafore gitmek istiyorum ama inanin bacagimi acmaya dahi utaniyorum agda yaptiracam demeye de evde kendim denedim yapistirip cekemedim oturup agladim tuy dokucu krem kullaniyorum koltuk alti ve bikini bolgesi icin bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorum ama cok cabuk cikiyor tahmin edersiniz ki ya herseyi gectim bikini bolgesine bir cozum bulmam gerek jiletle almayi disunuyorum artik agda yapamam oraya kesinlikle fazla acimayan ve benim gibi olup cozum bulan var mi acaba lutfen yardimci olun lazer dusunuyorum ileride ama o da cok aciuor diyorlad ayrica bikini bolgesine yaptirinca da cocuk olmaa riski varmis dogru mu sizce
Ya ama orayi baskasina acmaya cekiniyorum inan bana hemde oraya cok korkuyorum aciyorBir kere gitsen devamı gelir kuaföre değil de
güzellik salonu tercih etsen
bide çocukla ne alaka benim ablam ağda yapar hep hiç böyle bişey duymadım
bi tane yiğenim var takılma daha genceciksin
sir ağda yaptırırsan azalma olur bi süre sonra cansız çıkar bende yaptırıyorum
evet başta acıyor ama sonra çok temiz olunca değdiğini düşünüyosunYa ama orayi baskasina acmaya cekiniyorum inan bana hemde oraya cok korkuyorum aciyor
Anladim dikkat edicemevet başta acıyor ama sonra çok temiz olunca değdiğini düşünüyosun
hem her seferde acın azalıyor
ama adet olduktan sonra olmalısın o zaman acımaz bide adetten önce epilasyon yapmamalısın
eğer böyle yapıyorsan
Ama su an jilettten baska carem yokAğda da bikini bir acır iki acır sora alışırsın ben iki yıldır gidiyorum şuan uzamıyor 1,5 ayda anca uzuyor ama sakın jilet kullanma epilasyona bende gitmek istiyorum ama hala güvenebileceğim bir yer bulamadım
Banyo yaptıktan sonra kıl kökleri yumuşuyor ve acı azalıyor bir krem var canım ağdadan önce sürüp bir saat bekleyince uyuşturuyormuş anestol du herhalde adıevet başta acıyor ama sonra çok temiz olunca değdiğini düşünüyosun
hem her seferde acın azalıyor
ama adet olduktan sonra olmalısın o zaman acımaz bide adetten önce epilasyon yapmamalısın
eğer böyle yapıyorsan
mutlaka adetten önce alırsan hem çok çabuk çıkar hemde sert çıkarAnladim dikkat edicem
mutlaka adetten önce alırsan hem çok çabuk çıkar hemde sert çıkar
adetten sonra 5 gün içinde almalısın çok uzatırsanda köklü çıkar ve gene
garipmis bilmiyordum
Sakın sakın yapma yoksa baş edemezsin erkek sakalı gibi sert siyah çıkıyo sonra problem yaşarsın ağdadan sonra tertemiz pürüzsüz oluyo ve deyiyor bir ay rahatsın jilet ertesi gun çıkarır hemenAma su an jilettten baska carem yok
Kremle alsam jilet yerineSakın sakın yapma yoksa baş edemezsin erkek sakalı gibi sert siyah çıkıyo sonra problem yaşarsın ağdadan sonra tertemiz pürüzsüz oluyo ve deyiyor bir ay rahatsın jilet ertesi gun çıkarır hemen
Haklisin da lazeri bilmiuorum daha karar vermedimKuafore acamadigin bacagini epilasyon icin nasil acacaksin? Ayni sey.. Vucut agdaya alisinca acisi filan kalmiyor pek. Ozellikle adetten sonraki ilk haftada yap yada yaptir agdani. Hem daha gec cikar hem canin yanmaz.
evet var bende duydum ama hiç kullanmadımBanyo yaptıktan sonra kıl kökleri yumuşuyor ve acı azalıyor bir krem var canım ağdadan önce sürüp bir saat bekleyince uyuşturuyormuş anestol du herhalde adı
Bak ben bikini bolgeme kendim yapamam hic. Ancak kuaforde yaptirabiliyorum. diger yerlerlerimi hep kendim alirim. Yillardir aynidir hic degismez. Adet biter 5. 6. Gunu agdami yaparim. Aci filan kalmadi artik. Kollarimi filan cart curt aliyorum. Bir de oyle dene. Ayrica iyice yapistirip kuvvetli ve hizli cekersen yapis yapis kalmazsin. Senin yasinda bende beceremiyordum. Yaptikca alisiyor insanHaklisin da lazeri bilmiuorum daha karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?