• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aletini kullanmaya korkuyorum

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
arkadaşlar sonunda kendıme bir epilasyon aletı aldım ama deneyemıyorum :(:) ya makineyı çalıştıryorum bacağıma götüryorum sonra geri çekiyorum neden se korkuyorum buna nasıl aşıcam çok hızlı dönüyo :P ağda yaparken acıdığı halde sorun olmuyodu :26:

Yeni aldığımda bende de öyle oluyordu :1: Bacaklarından başla ufak bi bölümünde düşük hızda dene alışırsın canım korkacak bişi yok :9:

Yeni aldığımda bende de öyle oluyordu :1: Bacaklarından başla ufak bi bölümünde düşük hızda dene alışırsın canım korkacak bişi yok :9:

ya canım benım yapamıyorum ya çok zor ve gülünçbi durumdayım :1::26: halbukı yarın yolculuk var. :14: ya senın dediğin gibi 50 kere denedim ama yok yapamıyorum hemen geri çekiyorum sanki mıknatıs var geri çekyo hemen :27:

İstersen bir de buz torbasıyla dene korkunu azaltır belki ? bu arada markası ne canım

canm buzla dene derken öyle nasıl yapıcam açıklyabılır mısın
ya canm aslında braun alıcaktım da bitmişti bulamadım. grundıg arçeliğin firmasıymış alman mal flan dediler iyi dediler ama bilmiyorum ama daha deneyemedım de :30:

Buz torban yok mu canım ? yoksa normal buzlardan al poşetle onlarla dene alıcağın yere koy uyuştursun biraz sonra öyle almaya çalış bide bakalım

Buz torban yok mu canım ? yoksa normal buzlardan al poşetle onlarla dene alıcağın yere koy uyuştursun biraz sonra öyle almaya çalış bide bakalım

aa evet iyi fikir canım bıırde öyle deneyım :1:
inşallah olur. bu arad çok teşekkür ederim canımmm :16:

Back