- Konu Sahibi dilekdilek
-
merhaba hanımlar,
uzun zamandır ağda yapıyorum pratik değil diye epilatör aldım
philipsHP6540. bugün geldi epilatörüm, büyük bir mutlulukla artık o kadar uğraşmam kılla tüyle diyerek denedim
ama bütün tüylerimi kırdı2: o kadar kötü yaptı ki kesinlikle kökünden almıyor. acaba ben mi beceremedim yoksa bu ürün mü çok başarısız.
oysa hep iyi yorumlar okumuştum şimdi verdiğim paraya üzülüyorum(
sizce ben mi almayı beceremedim ya da aranızda philipsHP6540 Kullanan var mı ??
merhaba hanımlar,
uzun zamandır ağda yapıyorum pratik değil diye epilatör aldım
philipsHP6540. bugün geldi epilatörüm, büyük bir mutlulukla artık o kadar uğraşmam kılla tüyle diyerek denedim
ama bütün tüylerimi kırdı2: o kadar kötü yaptı ki kesinlikle kökünden almıyor. acaba ben mi beceremedim yoksa bu ürün mü çok başarısız.
oysa hep iyi yorumlar okumuştum şimdi verdiğim paraya üzülüyorum(
sizce ben mi almayı beceremedim ya da aranızda philipsHP6540 Kullanan var mı ??
Hızlı alınca kırıyor.Bi de tüylerin çıkış yönünün tersine yukarı doğru alınması gerekiyor.
Ağdayla yapış yapış kim uğraşacak ya zaten zararlı diyorlar.Epilatör iyidir iyi.Ama ağda kadar pürüzsüz yapmıyor yani doğruya doğru
Hızlı aldım galiba ilk yaptığımda ondan hep kırdı tüyleri. Dün yine denedim bu kez başardım:)
Bendeki philips'in eski modeli bayadır kullanıyorum ama pek iyi almadığı için değiştirmek istiyorum.Braun hakkında ne düşünüyorsunuz?
arkadaşlar epilsayon aleti alırken traş başlıgı olsun istiorum sizce ne kadar kullanışlı olur? iyi alınıomu traş başlıgı ile?yani normalde jilet kullanan biri için.yoksa gerek yokmu
güzelim ben 6578 aldım bu ürün hem şarjlı hem de sarji bittiğinde fisini takipk kullanabilirsin ama suda kullanilmiyo benim için onemli olan kablolu da kullanilmasiydi o yüzde n suda kullanilmamasi pek dw önemli değilevet aynı soruyu sormak istiyorumnerdeyse bütünyazıları okudum ama tam olarak cvp veren olmamış bi haftadr artık başım ağrıdı..ben de philips epilatör var özel bölge için daraltıcı başlık var ama nerdeyse hiç kullanmadım çünkü ilk zamanlar o başlıkla yapamadım..ama onun haricinde phlips nerdeyse 12 yıl dayandı hala da çalışıo ama artık sanki zor alıo bir kaç kere üstünden geçiyorum.. şimdi benim sormak istediğim bacak ve koltk altı bi şeklde alıyorum fakat özel bölge çok zor.. hamileyim ve soğuk ağda bantlarıyla çok uuzn sürüyo ve canım acıyo. tıraş bıcağı da hemen çıkartıyo weetin tıraş bıcağını kullanıyorum yıllardır .. epilatörlerdeki tıraş başlıkları nasıl acaba.. phlips 6403 de varmış..philips in en son çıkanı 6578 çok ii ama şarzlı istemiyorum zamanla süreleri azalıyormuş..yani suda çalışması çok ii ama hepsi şarzlı..lütfen
güzelim ben 6578 aldım bu ürün hem şarjlı hem de sarji bittiğinde fisini takipk kullanabilirsin ama suda kullanilmiyo benim için onemli olan kablolu da kullanilmasiydi o yüzde n suda kullanilmamasi pek dw önemli değil
traş başlığını hic kullanmadim ben normal baslikla bi de küçük hassas epilatoruyle genital bölgeyi alıyorum cok memnunum
şimdi katalog fiyati bildiğim kadariyla 399tl ama ben 265e aldiydim nette baska bi magazadanonun kablolu da olduğunu bilmiyodum tşk ederim elimde katalog var şazrlı yazıodu sadece.. gerçekten o mini epilatörler can acıtmıyo yani..ozaman 6540 da da var aynı mı ki acaba çünkü arada fiyat farkı çok hepsiburdada indirimde hatta .. ne yapsam ki yaa ama traş başlığında kaldı aklım tabi bi de :))
şimdi katalog fiyati bildiğim kadariyla 399tl ama ben 265e aldiydim nette baska bi magazadan
eger alabiliyorsan 6578 al derim
Acil yardima ihtiyacim var bn epilasyon almayi dusunuyorum ilk defa alacagim ama cildim cok hassas ne alabilirim oneriniz var mi lutfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?