Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

philips i kullanmadım ama epilatörlerin hepsi aynı malesef kırıyo ve batık yapıyo. pratik oldugu için kullanıyom ben de sadece ama vazgeçmek üzereyim agdaya dönücem galiba bence en iyisi agda.. lazerle tamamen yok etmek de pek mantıklı gelmiyo bana.

Hızlı alınca kırıyor.Bi de tüylerin çıkış yönünün tersine yukarı doğru alınması gerekiyor.
Ağdayla yapış yapış kim uğraşacak ya zaten zararlı diyorlar.Epilatör iyidir iyi.Ama ağda kadar pürüzsüz yapmıyor yani doğruya doğru

Hızlı aldım galiba ilk yaptığımda ondan hep kırdı tüyleri. Dün yine denedim bu kez başardım:)

Hızlı aldım galiba ilk yaptığımda ondan hep kırdı tüyleri. Dün yine denedim bu kez başardım:)

selam kızlar
bende ağdanın yapış yapış olmasından dolayı epilatör kullandım bugün. ağda varisede neden oluyor. ay ne diyim allah kurtarsın bizi bu tüy kıl meselesinden..

Bendeki philips'in eski modeli bayadır kullanıyorum ama pek iyi almadığı için değiştirmek istiyorum.Braun hakkında ne düşünüyorsunuz?

braun akmaında ne alırsanız alın:))rowenta braun phılıp kullandım.braun kılın bazılarını alıo bazılarını kırıo.berbat arkadşımda da başka bi braun var o da hç memnun deil.phılıps çok gzl senelerce kullandım azaltıor arkadaşlarımda var kullanan.rowentayı geçen gün aldım braunu atayım die.ondan da çok memnunn kaldım yumuşacık yaptı.daha doğrusu kayınvalidecik almış Allah razı olsun bin kere:)braunla ne kdr alsanzda elinize kıl kökleri gelio sert çıkartıo bide hemen çıkartıo jilet gbi

Remington diye bir marka var. Aranızda kullanan var mı tavsiye eder misiniz? Braun ve philps çok bilindik markalar ve ikisini de kullandım. Kardeşime hediye almak istiyorum ama illa ki bilindik bir marka değil de bunların dışında kaliteli bir marka olsun istiyorum. Remington şarj edilebilirmiş bu açıdan kullanışlı geldi bana. Bi de diğerlerinde plastik bi daraltıcı başlık oluyo eğer çok pahalı bir modelini almadıysanız bunda ise hem 42adet cımbızlı hem 12adet cımbızlı hasas bölgeler için olan ve traş başlığı da var ve öyle pahalı da değil. Benim aklıma yattı ama kullanan varsa bu markadan lütfen bir fikir versin

arkadaşlar epilsayon aleti alırken traş başlıgı olsun istiorum sizce ne kadar kullanışlı olur? iyi alınıomu traş başlıgı ile?yani normalde jilet kullanan biri için.yoksa gerek yokmu

evet aynı soruyu sormak istiyorumnerdeyse bütünyazıları okudum ama tam olarak cvp veren olmamış bi haftadr artık başım ağrıdı..ben de philips epilatör var özel bölge için daraltıcı başlık var ama nerdeyse hiç kullanmadım çünkü ilk zamanlar o başlıkla yapamadım..ama onun haricinde phlips nerdeyse 12 yıl dayandı hala da çalışıo ama artık sanki zor alıo bir kaç kere üstünden geçiyorum.. şimdi benim sormak istediğim bacak ve koltk altı bi şeklde alıyorum fakat özel bölge çok zor.. hamileyim ve soğuk ağda bantlarıyla çok uuzn sürüyo ve canım acıyo. tıraş bıcağı da hemen çıkartıyo weetin tıraş bıcağını kullanıyorum yıllardır .. epilatörlerdeki tıraş başlıkları nasıl acaba.. phlips 6403 de varmış..philips in en son çıkanı 6578 çok ii ama şarzlı istemiyorum zamanla süreleri azalıyormuş..yani suda çalışması çok ii ama hepsi şarzlı..lütfen

güzelim ben 6578 aldım bu ürün hem şarjlı hem de sarji bittiğinde fisini takipk kullanabilirsin ama suda kullanilmiyo benim için onemli olan kablolu da kullanilmasiydi o yüzde n suda kullanilmamasi pek dw önemli değil
traş başlığını hic kullanmadim ben normal baslikla bi de küçük hassas epilatoruyle genital bölgeyi alıyorum cok memnunum

onun kablolu da olduğunu bilmiyodum tşk ederim elimde katalog var şazrlı yazıodu sadece.. gerçekten o mini epilatörler can acıtmıyo yani..ozaman 6540 da da var aynı mı ki acaba çünkü arada fiyat farkı çok hepsiburdada indirimde hatta .. ne yapsam ki yaa ama traş başlığında kaldı aklım tabi bi de :))

şimdi katalog fiyati bildiğim kadariyla 399tl ama ben 265e aldiydim nette baska bi magazadan
eger alabiliyorsan 6578 al derim

merhaba kızlar. 3 sene önce üniversiteye başlayacağım diye geçici olarak idare etmesi için philips hp 6400/00 satinelle epialtör almıştım. son zamanlarda iyi almamaya (başından beri çok iyi değildi zaten :)), çok ses yapmaya ve özellikle cilde değdiği an garip bi sesle korkmama sebep oluyor :) cildi kaptırdım sanıyorum.

tamamen bozulmadan yeni bir epilatör almak istiyorum. fiyatı da makul olsun malum öğrencilik :) mümkünse cımbız sayısı fazla olan batık problemi fazla olmayan hem şarjlı hem kablolu kullanımı olan bir alet arıyorum. birde mümkünse başlığı şu şekilde olmasın http://www.e-bayi.net/images/UrunResimleri/PANASONIC_ES-WD94-P-1.jpg denedim araya kaptırıyorum çünkü öneriniz var mıdır? cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

benim arkadaşımda yıkanabilir başlıklı philips vardı can da acıtmıyodu.. bn ağda kullanıom ama epilatör istiyom bende.. en küçük kılları da alabilecek bi önerisi olan var mı?

Veet epılator kullanan yokmu cok merak edıyorum yaklasık 10 senedır arzumun epılatorunu kullanıyorum hem sarzlı hemde kablolu kullanılabıyo tene bastırdıgında duruyo kıstırmıyo kırmıyo.cmbızlar pek fazla almamaya basladı.tum bu ozellıklerı aynı sekılde veete buldum ama kullanan varsa memnun kalıp kalmadıgını ogrenmek ıstıyorum

Acil yardima ihtiyacim var bn epilasyon almayi dusunuyorum ilk defa alacagim ama cildim cok hassas ne alabilirim oneriniz var mi lutfen yardim edin

marka olarak braun tavsiye ederim. ben braun silkepil 5580 kullanıyorum. herhangi bir şikayetim yok. fayfon.com'da uygun fiyata bulabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…