- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
- Konu Sahibi dilekdilek
braun silk epil 9 kullanan var mı ? Memnun musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunu merak ediyorum aldınızmı acaba?braun silk epil 9 kullanan var mı ? Memnun musunuz?
hayır alamadım maalesef. Daha önemli ihtiyaçlar çıktı. Ertelemek zorunda kaldım.bende bunu merak ediyorum aldınızmı acaba?
anladım bende araştırıyorumda epilatör almak istiyorum çok başlıklı dikkatimi çektihayır alamadım maalesef. Daha önemli ihtiyaçlar çıktı. Ertelemek zorunda kaldım.
Kimsenin yorum yaptığı yok . Bende almalıyım kararsız kaldım .merhabaa, acilen epilasyon aleti almaıyım silk epil 9 hakkında kullananlar yorum yapabilirler mi?
Kimsenin yorum yaptığı yok . Bende almalıyım kararsız kaldım .
Evet canim sanırım ben braun silk epil 9 9561 alcamşansımız kumral ada herkes kayıplarda
ben felix kullaniyorum hicbir sorun yasamadim..Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Ben epilalatör aleti alcam ama benim kullandığım epilasyon aletlerinin çoğu bende kıl dönmesi yaptı benim istediğim bikini bölgemdede koltuk altımdada ve bacaklarımda da kullanabileceğim ve kıl dönmesi yapmayacak bir epilasyon makinesi olsun istiyorum.Ama bu konuda pek bilgim yok sizlerin kullandığı ve tavsiye edeceği bir makine var mı.Çünkü o kadar para verip bide kullanmazsam yazık olur.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..