- Konu Sahibi dilekdilek
Braun Silk-Epil 5 / 5185 'Young Beauty nasıl arkadaşlar kullananlardan yorum alabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende braun silk epil 7 aldım kablosuz olanından ıslak kullanımlı ama philsi de öneririyorlar canım
braun bende batık yaıyor
batık yapmasın yeter bazıları alırken kırıyor ıslak mı traş ediliyor değil mi senin ki kablosuzlar bazen şarjı bitebiliyor canımbende yeni aldım braun silkepil 7 spin spa.. denedikten sonra paylaşacağım :)
benimki hem ıslak hem kuru kablosuz şarjlı ne kadar gider bilmiyorum ama 1 saat yetse yeter bana. dün az kolumda denededim acıtmadı pek.batık yapmasın yeter bazıları alırken kırıyor ıslak mı traş ediliyor değil mi senin ki kablosuzlar bazen şarjı bitebiliyor canım
bende yeni aldım braun silkepil 7 spin spa.. denedikten sonra paylaşacağım :)
genitalde üst kısımlar tamam ama alta cesaret edememben özellikle bikini bölgesindeki kullanımı merak ediorum... kullanıcıların bazıları o bölgeyi çok acıttığını ve kanattığını yazmışlardı ben de çok tereddütte kaldım.. kullandıktan sonra bu konuda da yorum yaparsan sevinirim :)
genitalde üst kısımlar tamam ama alta cesaret edemem
canım ben üst kısımları alıyrum acıtıyor evet alt kısımlar içinse eldivenle alıyorum