- Konu Sahibi dilekdilek
-
ben sesinden rahatsız olmadım ama sizi bilemem tabi.evet hassas bölgede suda acı azalıyor köpüklü kullanıldığında.bence 7891 alın sonuçta jiletli başlığı kullanmazsınız beğenmezseniz
kızlar yarın bunu almayı düşünüyorum,kullanan var mı?önerilerinizi bekliorum....
arkadslar hic epilasyon aletini kollarinda deniyen oldumu merak ettim:):) sonuc nedir yani ogrenmk istedigim o
kızlar bnde ıkk ay once phlıps seramık baslıklı olan epılatorden aldım gyt memnumum eskı makınem braundu ama 10 yıl fln oldugu ıcın tuylerı kırıp cok fazla btık ypıyordu yıllarca onu kullandım ona alıstıgım ıcın kısa bı sure phlıps grıp gldı alısamadım sesı fln cok cıkıyo gbı gldı ama suan cok memnumum tvsıye ederım
braun kullanıyorum bende bacaklarımı mahvetti.philips düşünüyorum batak yapıyomu oda acaba??
aslında bnce btık ypmayan makıne yok gcenlerde doktora gıttım btık srunu yuzunden tuylerı ters alıyrsunuz bu yuzden btık oluyor dedı makıneyı cıkıs yonune dgru yanı assagı dgru kullanmalymısız denıcem
peki teşekkürler bende deniyeym bakalım.ayr braunla arasında bifark olmadımı hiç şimdiki kullandığınızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?