- 23 Mayıs 2009
- 14.287
- 15.577
- 823
- Konu Sahibi dilekdilek
ben her banyoda kese yapıyorum.bende o şeklde bi sorun olmuyo.ama bünyede bünyeye göre degişio bu
deniyim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben her banyoda kese yapıyorum.bende o şeklde bi sorun olmuyo.ama bünyede bünyeye göre degişio bu
Fiyat cidden iyiymiş. Nereden aldınız?kızlar kararımı verdim gidip braun silkepil 7 aldım. gürültüsü dışında çok güzel. iyi alıyor tüyleri 3 ayrı başlığı var ama masaj başlığının acıyı azalttığı falan yok o acıyı yine çekiyorsun. 40 cımbızlı aldığım ama 20 cımbızlıdanda aman aman iyi almıyor yani. 10 ay taksitle 230 tlye aldım. yanındada braunun 3lü blander setini hediye verdileer. blanderede ihtiyacım vardı valla benm için çok iyi oldu. yoksa ben silkepil 5i alıcaktım 7 ile 5 arasında bi fark yok çünki
Kıllar siyahlaştı mı acaba ben de bunu öğrenmek stiyorum. Lazerin azalttıklarını eskiye döndürmesin sonra.ben cevaplayabilirim.braun 7681 kullanıyorum.ayrıca lazer epilasyoında yaptırdım.ne sormak isterseniz cevap verebilirim
Merhaba kızlar. Ben yaklaşık iki yıldır lazer yaptırıyorum. Lazer seans arasında çıkan tüyleri philips epilatörün tıraş başlığı ile tıraşlıyordum ama kırıldı makinem . Şu an hamileyim lazere de gidemiyorum zaten.
Benim en çok ihtiyaç duyduğum şey tıraş başlığı olması, sonra da az acı vermesi ve hassas bölge başlığı. Yüzümde de düzeltmeler yapıyorum çünkü. Sir ağda özellikle bikini bölgesinde acıtıcı ve uzun süren bir işlem benim için. Bacaklarda ve yüzde çok iyi. Onları kuaföre yaptırırım belki ama bikini bölgesi cidden sorun şu an.
Yorumlarınıza bakınca 7681 ile 7891 arasında kalmıştım ama 7891 de tıraş başlığı yok. Sanırı 7681 alacağım.
Fiyat cidden iyiymiş. Nereden aldınız?
Kıllar siyahlaştı mı acaba ben de bunu öğrenmek stiyorum. Lazerin azalttıklarını eskiye döndürmesin sonra.
naz034 kullanıcısından alıntı
deniyim bakalım
((ne demek kese yapmak .ayrıntı verirmisiniz??)))
ben ugün sil epil 5 5580 aldım.deneyeceğim yorumumu yazarım.170 tl yanında braun saç kurutması verdiler hediye olarak.bakalım deniycez inşallah
arkadaslar merhaba
epilasyon aletim bozuldu, yenisini almam gerek, buradaki 53 sayfayı da okudum, hatta cok daha fazlasını, bu forumdaki diger baslıkları da, baska forumları da.. ama karar vermeye yardımcı olmaktan cok kafam daha cok karıstı okudukca.. cunku ozellikle bu baslıkta hep acısız olma konusunda yorum yapılmıs. benim icin onemli olan bu değil.. sonucta epilasyon bu, illaki acıyacak. insanın aklını basından alacak kadar siddetli olmadıktan sonra sorun degil :)
benim öncelikli beklentilerim biraz daha farklı..
1. ve en onemli konu performans, yani guzel alsın tuyleri, kırmasın, kokunden alsın, kum tanesi kadar olanları almasa bile, soyle 5 mm kadar olanları alsın istiyorum.. dediğim gibi en önemli konu bu
2. konu da hem sarjlı hem elektrikli kullanılabilsin istiyorum.. genelde braun hakkında guzel denmiş su son modelini alayım diyorum ancak onlar suda calısır oldugundan kablolu kullanılmıyor ve ben işim bitmeden sarj biterse oturup beklemek istemiyorum. ama sadece kablolu olsun da istemiyorum. bazan kablodan bagımsız kullanma ihtiyacım oluyor (bozulan rowenta epilatorumu yaklaşık 7 yıl once almıstım ve en sevdiğim ozelliği bu idi :). bu da benim için çok onemli bir özellik
3. konu genital bölgede de rahat kullanılabilsin (yalnız bunun ek baslıkla alakalı oldugunu sanmıyorum, eski epilatorumde de daraltıcı baslık vardı ama onunla hiç alamıyordum ve normal baslıkla alıyordum. o bolgede deneyip rahat kullandım ve etkili aldı dediğiniz var mı)
bunun dısındaki seyler cok sorun degil, yani olsa guzel olur ne bileyim ışık, traş baslıgı, titreşim, masaj ya da aklıma gelmeyen baska seyler olursa guzel olur, ama cok da sorun degil, olmazsa olmazım bu 3 konu.. var mı öneriniz?
ve 5 gun içinde karar vermem gerek ..
cvp veren yok mu arkadaşlar ya....
Ben bu epilatör makinesinden aldım teknosadan ve çokta memnun kaldım acı falan hissetmedim normaldde canım çok yanar ama bu makine kurtardı beniii Tavsiye ediyorum arkadaşlarkızlar ben bugun yarın braun silk epil young beauty alıcam sitede araştırdığıma göre 125-150 arası peki nerde bulablirim ? kullanan var mı ?
merhaba arkadaşlar.
şu makineden aldım. büyük olandan bahsediyorum. gerek aldığım yerde gerekse diğer başka her yerde şarjlı olduğu yazıyor zaten bunu bilerek almıştım. hatta adaptöre şarj aleti demişler. fakat bir türlü çalıştıramadım? bilen, kullanan var mıdır? kullanım kılavuzunda da herhangi bir bilgi yok.. sadece banyoda uzatma kablosu (!) olmadan kullanın demiş.
dün geldiğinden beri şarj ediyorum sözde ama fişsiz çalışmıyor. ben mi yanlış anladım acaba?
Eki Görüntüle 309578
Arkadaşlar Rowenta Derma Perfect için tüylerde yalnızca 1 ay sonunda % 67 oranında, 3 ayda ise % 83e varan azalmaya neden olduğu söyleniyor.Pahalı bir ürün ama acısız epilasyon için en iyi çözüm lazer epilasyon diye düşünüyorum ben üstelik cilde ve göze zarar vermiyor güzellik merkezlerine de aynı parayı veriyoruz zaten belki birkaç arkadaş birleşip alabilirsiniz. Ben aldım ürün yeni bir ürün alalı 20 gün oldu alır almaz başladım şimdiden farkediliyor tüylerde gözle görülür bir azalma söz konusu ben Markalardan.Com - Bir Tk, Bir Dnya ... diye bir siteden aldım ürün 2-3 gün içerisinde bana ulaştı uzun bir zaman araştırdım Türkiye'ye gelmesini bekledim internetten takip ettim satan 1-2 firma vardı ben bu siteden aldım hala satışı devam ediyor https://www.markalardan.com/Rowenta-Derma-Perfect-Epilasyon-Cihazi--EP-9840_urun_2333_1 ürünün linkini yazıyorum incelemekte fayda var sitede ürünün kullanım videosuda var ve alan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyorum :)
Eki Görüntüle 594108