- Konu Sahibi dilekdilek
evet bende 7891 siparişi vardim bugün umarım memnun kalırım... denedikten sonra yazarım... evet canım daha uygun 205 liraya aldım ben... kampanya indiirm varmış...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende 7891 siparişi vardim bugün umarım memnun kalırım... denedikten sonra yazarım... evet canım daha uygun 205 liraya aldım ben... kampanya indiirm varmış...
evet bende 7891 siparişi vardim bugün umarım memnun kalırım... denedikten sonra yazarım... evet canım daha uygun 205 liraya aldım ben... kampanya indiirm varmış...[/QUOT
yorumları bekliyorum
güle güle kullan
gerçekten çok iyiymiş nerden aldın bana özelden mesaj atar mısın lütfen
evet canım fiyat çok iyi ... ama benim mesaj sayım 100olmadı mesaj atamam... burdan da izin yokmu yazmama ?
canım acıkca yazmana izin vermiyorlar galiba baş harflerini yazabilirsin teşekkürler canım:))
Merhaba aranıza yeni katıldım..
Bende epilasyon aleti almak istiyorum..bir süredir araştırıyorum..genel olarak herkes braunu tavsiye ediyor..almışken de tüm ihtiyaçlarıma yanıt verecek en iyisi olsun istiyorum..aslında son model diye düşünmeden direk 7891 alacaktım ama bazı olumsuz yorumlar beni tedirgin etti traş bıçagı konusunda..ama batık sourunum oldugu için gercekten işe yarıyorsa çoğaltmıyorsa aklım 7891 de kaldı..
sonrasında 7681 düşünmeye başladım..bir magaza görevlisi 7681 kuru-ıslak 7891 sadece ıslak kullanıyor deyince kafam karıştı..sizce hangisi iyi..bu arada başlıklarını birbirine takınca oluyor gövdeleri aynı..ıslak ve kuru kullanmak için 7681 alıp yeni çıkanın baslıgını mı alsam diyorum..yoksa zaten traş başlıgı çıkınca normal oluyor direk 7891 mi alsam..kafam çok karıştı bir an önce almak istiyorum artık yaa
En çok merak ettigim ses düzeyi nedir ne kadar ses çıkartıyor? burada 7891 alıp memnun olanların yorumlarını okudum lütfen acele yanıt bekliyorum..7891 hassas bölgeler için nasıl?aparatları yeterli mi? hem ıslak hem kuru kullanılıyor mu? banyoda çok ses çıkartıyor mu? 7681 mi 7891 mi hangisi ni almalıyım ?
biraz jilet biraz epilatör gibi bi şey bu, ben kullanmıyorum ama mantıksız geldi biraz. Direkt jiletle alsak ne fark edecek ki yani? Jilet çoğaltıyo, epilatör azaltıyosa jilet-epilatör denge mi kuracak?
Ne anlamda yapmışlar sizce bu ürünü?
epilasyon yaparken jilet tene değmiyo , o arkadan geliyo braun un sitesine girip izleyin orada nasıl yapıldığı nın videosu var
epilasyon yaparken jilet tene değmiyo , o arkadan geliyo braun un sitesine girip izleyin orada nasıl yapıldığı nın videosu var
7891 kullanan siz miydiniz ? bende çok araştırdım braun un sitesinde de ıslak ve kuru diyor ürünü ..magaza görevlisinin bir yanlışı var yada dediginiz gibi jiletli başlık için kuru kullanılmıyor demek istemiş olabilir mi
birde 7681 ile 7891 kıyaslamasında braunda ikisinde de masaj başlıgı var olarak gösteriyor ama 7891 ürününde tek bakıldıgında masajdan bahsetmiyor :/ gerci masaj baslıgı hic kullanmadım öenmli mi bilmiyorum ama kafamı karıstırdı sadece
Özet olarak özelikle 7891 kullanan arkadaşlar merak ettigim gerektiginde traş başlıgı çıkıp normal kuru epilatör olabiliyor degilmi..ozaman 7681 alıp traş başlıgı alacagıma son modeli alıp traş bıcagından memnun kalmazsam diger başlıgı mı kullansam ..hassas bölge kullanımında da suda acıyı azaltıyormu ..sesi için yorum yapan olmamış bir yerde çok fazla sesi var diye bir yorum okumuştum dogru mu?