• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

evet bende 7891 siparişi vardim bugün umarım memnun kalırım... denedikten sonra yazarım... evet canım daha uygun 205 liraya aldım ben... kampanya indiirm varmış...

ben vi-vet ağda ısıtıcısı seti aldım çok memnun kaldım size de öneririm arkadaşlar... :)

braunnun epilasyon cihazlarını hiçbir markaya değişmem. 7 senedir kullanıyorum ve cihaz ilk günkü gibi sapa sağlam. ben çok memnunum umarım sizde memnun olursunuz.

Merhaba aranıza yeni katıldım..
Bende epilasyon aleti almak istiyorum..bir süredir araştırıyorum..genel olarak herkes braunu tavsiye ediyor..almışken de tüm ihtiyaçlarıma yanıt verecek en iyisi olsun istiyorum..aslında son model diye düşünmeden direk 7891 alacaktım ama bazı olumsuz yorumlar beni tedirgin etti traş bıçagı konusunda..ama batık sourunum oldugu için gercekten işe yarıyorsa çoğaltmıyorsa aklım 7891 de kaldı..
sonrasında 7681 düşünmeye başladım..bir magaza görevlisi 7681 kuru-ıslak 7891 sadece ıslak kullanıyor deyince kafam karıştı..sizce hangisi iyi..bu arada başlıklarını birbirine takınca oluyor gövdeleri aynı..ıslak ve kuru kullanmak için 7681 alıp yeni çıkanın baslıgını mı alsam diyorum..yoksa zaten traş başlıgı çıkınca normal oluyor direk 7891 mi alsam..kafam çok karıştı bir an önce almak istiyorum artık yaa

En çok merak ettigim ses düzeyi nedir ne kadar ses çıkartıyor? burada 7891 alıp memnun olanların yorumlarını okudum lütfen acele yanıt bekliyorum..7891 hassas bölgeler için nasıl?aparatları yeterli mi? hem ıslak hem kuru kullanılıyor mu? banyoda çok ses çıkartıyor mu? 7681 mi 7891 mi hangisi ni almalıyım ?

ben de braun 7891 ve 7681 arasında kaldım. tecrübesi olanların yorumuna ihtiyacım var. 7891 nasıl kuru kullanılamıyor ya çok şaşırdım

Merhaba aranıza yeni katıldım..
Bende epilasyon aleti almak istiyorum..bir süredir araştırıyorum..genel olarak herkes braunu tavsiye ediyor..almışken de tüm ihtiyaçlarıma yanıt verecek en iyisi olsun istiyorum..aslında son model diye düşünmeden direk 7891 alacaktım ama bazı olumsuz yorumlar beni tedirgin etti traş bıçagı konusunda..ama batık sourunum oldugu için gercekten işe yarıyorsa çoğaltmıyorsa aklım 7891 de kaldı..
sonrasında 7681 düşünmeye başladım..bir magaza görevlisi 7681 kuru-ıslak 7891 sadece ıslak kullanıyor deyince kafam karıştı..sizce hangisi iyi..bu arada başlıklarını birbirine takınca oluyor gövdeleri aynı..ıslak ve kuru kullanmak için 7681 alıp yeni çıkanın baslıgını mı alsam diyorum..yoksa zaten traş başlıgı çıkınca normal oluyor direk 7891 mi alsam..kafam çok karıştı bir an önce almak istiyorum artık yaa

En çok merak ettigim ses düzeyi nedir ne kadar ses çıkartıyor? burada 7891 alıp memnun olanların yorumlarını okudum lütfen acele yanıt bekliyorum..7891 hassas bölgeler için nasıl?aparatları yeterli mi? hem ıslak hem kuru kullanılıyor mu? banyoda çok ses çıkartıyor mu? 7681 mi 7891 mi hangisi ni almalıyım ?

henüz ürün elime geçmedi ama baya araştırma yaptım... ıslak ve kuru kullanılıyor... 2012 nin en iyi epilatörü seçildi bu arada... yani kuru kullanılmıyo demesi saçma geldi bana... kesinlikle wet&dry (ıslak ve kuru) olarak kullanılıo...

Kuru kullanılan başlığı var.jiletli olan başlık kuru kullanılmıyo .ama ıslak daha iyi acımıyo en azından

Biraz jilet biraz epilatör gibi bi şey bu, ben kullanmıyorum ama mantıksız geldi biraz. Direkt jiletle alsak ne fark edecek ki yani? Jilet çoğaltıyo, epilatör azaltıyosa jilet-epilatör denge mi kuracak?

Ne anlamda yapmışlar sizce bu ürünü?

biraz jilet biraz epilatör gibi bi şey bu, ben kullanmıyorum ama mantıksız geldi biraz. Direkt jiletle alsak ne fark edecek ki yani? Jilet çoğaltıyo, epilatör azaltıyosa jilet-epilatör denge mi kuracak?

Ne anlamda yapmışlar sizce bu ürünü?

epilasyon yaparken jilet tene değmiyo , o arkadan geliyo braun un sitesine girip izleyin orada nasıl yapıldığı nın videosu var

epilasyon yaparken jilet tene değmiyo , o arkadan geliyo braun un sitesine girip izleyin orada nasıl yapıldığı nın videosu var

7891 kullanan siz miydiniz ? bende çok araştırdım braun un sitesinde de ıslak ve kuru diyor ürünü ..magaza görevlisinin bir yanlışı var yada dediginiz gibi jiletli başlık için kuru kullanılmıyor demek istemiş olabilir mi

birde 7681 ile 7891 kıyaslamasında braunda ikisinde de masaj başlıgı var olarak gösteriyor ama 7891 ürününde tek bakıldıgında masajdan bahsetmiyor :/ gerci masaj baslıgı hic kullanmadım öenmli mi bilmiyorum ama kafamı karıstırdı sadece

Özet olarak özelikle 7891 kullanan arkadaşlar merak ettigim gerektiginde traş başlıgı çıkıp normal kuru epilatör olabiliyor degilmi..ozaman 7681 alıp traş başlıgı alacagıma son modeli alıp traş bıcagından memnun kalmazsam diger başlıgı mı kullansam ..hassas bölge kullanımında da suda acıyı azaltıyormu ..sesi için yorum yapan olmamış bir yerde çok fazla sesi var diye bir yorum okumuştum dogru mu?

tene degmiyorsa ölü deriyi nasıl alıyor ..yarıdan mı kesiyor ozaman :/

kafam karıştı iyice çok kararsızım lütfen acil cevep 7681 mi 7891 mi iyi ?

Benim kullandığım 7891 alırken jilet konusunda tereddüt ettim fakat içinden kuru da kullanılabilen başlık çıktı.onda jilet yok.jiletli başlık sadece suda kullanılıyor

7891 kullanan siz miydiniz ? bende çok araştırdım braun un sitesinde de ıslak ve kuru diyor ürünü ..magaza görevlisinin bir yanlışı var yada dediginiz gibi jiletli başlık için kuru kullanılmıyor demek istemiş olabilir mi

birde 7681 ile 7891 kıyaslamasında braunda ikisinde de masaj başlıgı var olarak gösteriyor ama 7891 ürününde tek bakıldıgında masajdan bahsetmiyor :/ gerci masaj baslıgı hic kullanmadım öenmli mi bilmiyorum ama kafamı karıstırdı sadece

Özet olarak özelikle 7891 kullanan arkadaşlar merak ettigim gerektiginde traş başlıgı çıkıp normal kuru epilatör olabiliyor degilmi..ozaman 7681 alıp traş başlıgı alacagıma son modeli alıp traş bıcagından memnun kalmazsam diger başlıgı mı kullansam ..hassas bölge kullanımında da suda acıyı azaltıyormu ..sesi için yorum yapan olmamış bir yerde çok fazla sesi var diye bir yorum okumuştum dogru mu?

ben sesinden rahatsız olmadım ama sizi bilemem tabi.evet hassas bölgede suda acı azalıyor köpüklü kullanıldığında.bence 7891 alın sonuçta jiletli başlığı kullanmazsınız beğenmezseniz

arkadaşlar bende arada kaldım ve tek seferde tüyleri alamıyorum ben diğerinde de hemen jilet geliyor arkadan aslında mantıklı eşit sürede uzamaları için tasarlanmış ama yine de her hafta her hafta uğraşamam diye 7681 siparişi verdim hem ıslak hem jiletsiz olsun diye:))doğru mu karar verdim bilmiyorum elime gecerde kullanırsam paylaşırım fikirlerimi...

Back