• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aleti önerileri ve paylaşım alanı

Arkadaşlar Barun 5370'i aldım ilk denemeyi yaptım gayet başarılı harika alıyor artı neredeyse hiç acıtmıyor :lepi: yanlız bu daraltıcı başlığı ben takamadım yada ürün mü hatalı bilemiyorum..

http://img314.yukle.tc/images/2666DSC04962.JPG

tam olarak nasıl takılıyor acaba ? içinde ki tırnak boşluğu diğer başlıklarda ki gibi değil,oturmuyor..yardımcı olursanız çok sevinirim.

bir de bikini bölgesinde(tamamında) rahatlıkla kullanabilir miyim ? kıl dönmesi falan yapmasın sonra :) bi zarar verir mi acep??

merhaba kızlar bana da yardımcı olurmusunuz iki model arasında kaldım:7185 40 cımbızlı yıkanabiliyo fakat tek başlılı,diğeri de 5370 40 cımbızlı çift başlıklı fakat yıkanamıyo:(hangisi sizce yıkanıyo olabilmesi mi yoksa çift başlıklı olması mı daha önemli?önerilerinizi bekliyorum..

bende braun 7681TK var suda kullanılmıyor ama başlığını suyla yıkıyorum bide 7681WD diye bir ürünü var bu suda çalışıma özelliğine sahip.bence suda çalışabilmessi güzel bişiy hem hijyen açısından yıkarsın daha güzel temizlenir

4279.jpg

7681WD bu benmki bunun pembesi ama suda çalımıyor bu suda çalışıyor

yıkanıyor olması daha iyi bence..bende var ama epilasyon aletini tavsiye etmiyorum ben geçen sene aldım bu sene bıraktım..çünkü çok batık yaptı bacaklarımda sirle alıyorum hem yumuşak çıkıyor hemde batık yapmıyor ama yinede siz bilirsiniz kızlar

hadi yaa ben de 5370 siparişi verdm internettene.. ama bi satıcıyla konuştm bu su altında kullanılanları tavsiye etmiolarmş biz suyun altında çalıştrmayı önermiyorz demşti neyse artk inşlh memnun kalırm..evet kimisine batık yapıomş ama ağda yapamıyrm tek çarem buydu keseyle falan idare edicez artk eyvahedigeldismile

Ben Braun Silk-epil Epilasyona Başlangıç Seti 'ni almak istiyordum , anneme ondan söz etmiştim ama annem Rowenta almış o da iyi gerçi ama ben gene de onu istiyordum.
Ama epilatörümden gayet memnunum temizlenmesi birazcık zahmet o kadar ((:
..ama şimdi o suda çalışanı istiyorum .p

bende braun silk epil kullaniyorum ne aci ne bisey ...cok pismanim eskiden agda vb ugrastigim icin
cok cok azladi 2 ay da bir aliyorum oda tek tuk orman gibiydi desem yeridir

oncelıkle burdakı tum paylasımlar ıcın tesekkur ederım.bana cok yardımcı oldunuz.yazılanları ve yorumları okuyarak braun silk epil 7 serısını aldım.super bıseyyyy.ne kızarıklık ne yanmaa.kısacık kılları bıle alıyor.ayrıca malum bolgeyı su altında aldım...ohhhhhh dunya varmısss.herkese cok tesekkurler....

oncelıkle burdakı tum paylasımlar ıcın tesekkur ederım.bana cok yardımcı oldunuz.yazılanları ve yorumları okuyarak braun silk epil 7 serısını aldım.super bıseyyyy.ne kızarıklık ne yanmaa.kısacık kılları bıle alıyor.ayrıca malum bolgeyı su altında aldım...ohhhhhh dunya varmısss.herkese cok tesekkurler....

bende almayı düşünüyordum bütün yazıları okumak zor gelmişti çok sağol bende o zaman braun 7 den alayım.fiyatı kaç acaba?

merhaba arkadaşlar braunun son cıkan epilasyon aletini kullanan varmı suyun altındada kullanılıyormuş cevap yazarsanız sevinirim

bende bndan alıcm sanırm. milattan kalma phlipsin epilatöryle idare ediodm ama o küçükleri alamıo.

arkadaşlar braunun son cıkan epilasyon aletinin fiyatını dün ögrendim ama iki modeli var biri siyah kutuda digeri pembe kutuda ben pembe olanı tercih edecegim daha fonsiyonel haberiniz olsun

arkadaşlar braunun son cıkan epilasyon aletinin fiyatını dün ögrendim ama iki modeli var biri siyah kutuda digeri pembe kutuda ben pembe olanı tercih edecegim daha fonsiyonel haberiniz olsun

fiyatı nasl cnm bir de pembe ve siyah kutunun farkı ne, içinde nelr oluyor? sanrm sen benden önce alacaksın kullanrsan mutlaka buraya yaz okucam canm çünkü ona göre alıcm bu aralr bakıorm ben hala kararsızm.

Back