• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aleti ile...

sadece uykusuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
116
43
98
35
Merhaba kızlar ben genital bölgemi epilasyon cihazıyla almaya karar verdim ama cihazı elime bir aldım korktum bildiğin bıçak yani.yardımcı olabilir misiniz çok acıtır mı?güzel alır mı, pürüzsüz olur mu,ne kadar sürede çıkmaya başlar?aslında ağda ile çok yapmak istiyorum ama çok acıtıyor :( /
bir de genital bölgedeki koku nasıl geçer ve çıkan sivilce gibi şeyler nasıl giderilir önerileriniz neler?şimdiden teşekkür ederim

Merhaba kızlar ben genital bölgemi epilasyon cihazıyla almaya karar verdim ama cihazı elime bir aldım korktum bildiğin bıçak yani.yardımcı olabilir misiniz çok acıtır mı?güzel alır mı, pürüzsüz olur mu,ne kadar sürede çıkmaya başlar?aslında ağda ile çok yapmak istiyorum ama çok acıtıyor :KK43: /
bir de genital bölgedeki koku nasıl geçer ve çıkan sivilce gibi şeyler nasıl giderilir önerileriniz neler?şimdiden teşekkür ederim
Canım benim bildiğim epilasyon cihazları tamamen kökten almıyor :KK12:. Benim tavsiyem eldivene devam et. Belki de sana yayıldı gibi gelmiştir :KK14:
Koku eğer akıntıdan kaynaklanıyorsa bir doktora görünmen gerekir. Onun haricinde kişisel temizliğe dikkat edip, özellikle % 100 pamuklu iç çamaşırı kullan. Naylon karışımlı olan çamaşırlar hava almaya engel olduğundan, hem sağlıksızdır hem de kokuya sebebiyet verir :KK28:.

Merhaba kızlar ben genital bölgemi epilasyon cihazıyla almaya karar verdim ama cihazı elime bir aldım korktum bildiğin bıçak yani.yardımcı olabilir misiniz çok acıtır mı?güzel alır mı, pürüzsüz olur mu,ne kadar sürede çıkmaya başlar?aslında ağda ile çok yapmak istiyorum ama çok acıtıyor :KK43: /
Bir de şimdi aklıma geldi. Sakın kokuyu gidermek için parfüm içerikli kozmetik ürünler deneme. Genital bölge çok özel ve hassas. Hatta uzmanlar parfümlü ped ve tuvalet kâğıtlarını bile kullanmayın diyorlar. Benden söylemesi şekerim :cool:.

canim ben epilasyon ile aliyorum aslinda tahmin ettigin kadar acimiyor ve bazi yontemleri var oyle ha diye tuylere daldirmicaksin yoksa acir..once bebek pudrasi dokuyosun yapicagin bolgeye bolca...sonra en alttan uste dogru elinle cok sıķi gerdirerek yapicaksin az az dokundurcaksin sanki yaptikca uyusuyor aci daha bi azaliyor gerdirmek cok cok onemli ..ben agda hic yapmadim yapmak ta istemiyorum cunku benim.tenimi karartiyor ve aniden deriden o yapiskani cekince sanki derim kopcakmis gibi oluyor ki bu yasayan arkadasim.oldu :( hep o gelir akljma ve cekemem ama epilasyonda kontrollu yapiyosun ve ayni agda gibi duzenli yapinca o da azaltiyor kesinlikle...o da cimbiz temizligi cunku kokten cekiyor aslinda bazi arkdaslar jilet gibi diyor alakasi yok..

Bir de şimdi aklıma geldi. Sakın kokuyu gidermek için parfüm içerikli kozmetik ürünler deneme. Genital bölge çok özel ve hassas. Hatta uzmanlar parfümlü ped ve tuvalet kâğıtlarını bile kullanmayın diyorlar. Benden söylemesi şekerim :cool:.[/QUOT koku hiç yok aslında epilasyon yaparken geliyor sadece peki epilasyon
Bir de şimdi aklıma geldi. Sakın kokuyu gidermek için parfüm içerikli kozmetik ürünler deneme. Genital bölge çok özel ve hassas. Hatta uzmanlar parfümlü ped ve tuvalet kâğıtlarını bile kullanmayın diyorlar. Benden söylemesi şekerim :cool:.
koku hiç yok aslında sadece epilasyon yaparken geldiği oluyor peki epilasyon sonrası için bir bakım ürünü önerebilir misin?teşekkür ederim

koku hiç yok aslında sadece epilasyon yaparken geldiği oluyor peki epilasyon sonrası için bir bakım ürünü önerebilir misin?teşekkür ederim
Sadece epilasyon yaparken mi koku geliyor o_O, bu konuda bir fikrim yok malesef canım. Epilasyon sonrası nemlendirme önemli diye biliyorum. Cok ozel bir hassasiyetin yoksa eger normal vücut losyonunu genital bölgenin içine gelmeyecek şekilde kullanabilirsin bence :KK39:

Sadece epilasyon yaparken mi koku geliyor o_O, bu konuda bir fikrim yok malesef canım. Epilasyon sonrası nemlendirme önemli diye biliyorum. Cok ozel bir hassasiyetin yoksa eger normal vücut losyonunu genital bölgenin içine gelmeyecek şekilde kullanabilirsin bence :KK39:
yani öyle hassas bir durumum olmadı hiç ama epilasyon sonrası bir şey yapmak lazımmış gibi geliyor teşşekkür ederim denicem :)

Back