• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

aysegul

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
340
7
318
İstanbul
kızlar epila aletini alan kullanan varmı? ben almayı düşünüyorum bi arkadaşla ortaklaşa. acaba evde kendim yapabilirmiyim. alan deneyen varmı?

ben 7 seneden beri kullanıyorum.çok pratik şipşak 10 dk hallediveriyor. bacak koltuk altı alabiliyorsun. koltuk altı kısmı biraz acıtıyor ama zaten acıtmayanıda yokki.. almayı düşünüyorsan hemen al derim. hani reklamlarda diyolar ya "biraz kısalar" işte o kısalar hiç sorun olmuyor böyle bir aletle.. ben memnunum valla. bide tüğ seylekleştirici losyon aldım ikisini kullanıyorum ve hayatımdan çok memmunum. :dance:

ben 7 seneden beri kullanıyorum.çok pratik şipşak 10 dk hallediveriyor. bacak koltuk altı alabiliyorsun. koltuk altı kısmı biraz acıtıyor ama zaten acıtmayanıda yokki.. almayı düşünüyorsan hemen al derim. hani reklamlarda diyolar ya "biraz kısalar" işte o kısalar hiç sorun olmuyor böyle bir aletle.. ben memnunum valla. bide tüğ seylekleştirici losyon aldım ikisini kullanıyorum ve hayatımdan çok memmunum. :dance:
sen şu normalde kullandığımız epilasyon makinelerinden bahsediyorsundur.hani braun,philips marka.onları bizde yıllardır kullanıyoruz.ayşegül arkadaşın sorduğu şu yeni çıkan lazerle çalışan ,kılları tek tek yakan bir alet.zaten 10 dk kadar kısa sürmüyor kullanması,saatler sürüyormuş.
normal epilasyon aletleri ile 10 dk sürüyor temizlik elbette.ama kıl köklerini yakma özelliği yok...

ben bir yil önce almistim burda 120 euro falandi ama geri gönderdim bikere kilin köküne denk getirip orda kimildamadan beklemek mümkün degil gibi birsey üstelik bunu her kila tek tek uygulayacaksin . kilin kendine gelince isik kil yaniyor kil cakmakla yakmak gibi.Ve yanik kil kokusu igrenc. Valla sabirli ve becerikliler denesin sonucu icin birsey diyemiyorum cünki dedigim gibi geri gönderdim.

zor bi alete benziyo.diğer kullanacak arkadaşlarda sonuçlarını paylaşırlarsa sevinirim
ben ilk sizden duydum arkadaşlar sağolun

ilk defa burda duydum ama çok zor bir alete benziyor. öyle her kıla ayrı ayrı tutcan. büyük bir sabır ister yavv. normal epilasyon altiyle alırken bile sıkıntıdan patlıyom. birde onu düşünemiyorum bile....:1no2:

evet arkadaşlar lütfen bu cihazı kullanan insanlar buraya yorumlarını yazsınlar bizim gibi almayı düşünen insanlarda bu yorumlardan faydalanmış olurlar karar vermeleri kolaylaşır

:uhm:ama normal de lazere gittiğin zamn tek tek kılaarı yakmıyorlar. bi dokunuşta o bölgedeki kıllar yanıyor. mesela kolyukaltına filan 6 7 dokunuş yetiyo. ben göbek için gitmiştim de 3 dak filan sürüyo yani tek tek uğraşmıyorki.
:uhm::uhm:

Ben yaklaşık 2 hafta kadar önce epılayı aldım. almadan önce de 1 hafta boyunca araştırmıştım.ancak kullanmaya başlayınca hayal kırıklığına uğdadığımı söyleyebilirim. Daha öncesinde koltuk altı bölgeme 2 seans lazer yaptırmıştım.
3. seans vakti geldiğinde bu cihazı keşfettim ve araştırıp aldım. güzellik merkezlerindeki lazer cihazlarından çok farklı. O cihazlar daha geniş bir alanı lazerliyor, soğuk lazer değilse daha çok acıtıyor, ama galiba onlar daha etkili. çünkü güzellik merkezinde lazer yaptırdıktan sonra tüyler en geç 2 gün sonra dökülüyor ancak epilayı her kıl köküne tek tek uygulamak, her uygulamada aynı kıl köküne ısırma hissi olacak şekilde 2-3 kez uygulamak gerekiyor;üstelik ışını doğru açıdan vermek lazım.Yani bir bacak 15 dakikada falan mümkün değil bitmez, iki saat uğraştım bir bacağın ön tarafını ancak bitirebildim ama buna rağmen yanmış olan kıllar dökülecek diye beklerken 2 gün sonra uzamaya devam etti. Daha sonra tekrar vaktim olmadığından kullanamadım. ancak tüm kullananlar sabredin 3-6 ayda bitiyor dediği için ürünü iade etmedim. Ancak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle yan etkisi yok, tabi beyaz bronzlaşmamış tenliler için. Sonuçta cihaz güvenli, göze de zarar vermiyor ama tam olarak ne kadar etkili onu daha anlayamadım.Bol boş vakti olan bayanlar için uygun görünüyor.

ben tam kullanamıyorum galiba. lazer epilasyon merkezine gitmiştim bızzt bızzt ses geliyordu patlamış mısır kokusu vardı:) Bunda bi bakıyorumkıl yanıyor cıssss.. dibinde siyah bişey kalıyor ama dökülmüyor genelde de yapamıyorum acımıyor çünkü napıcam ben?

bi de bi de aynı yere iki-3 defadan fazla ardarda yapmayın deniyor. biiip biiip diyip duruyor ya her bipledikten sonra mı durduktan sonra mı 1 sayıcaz. Tekrarı ne zaman olacak? 5 dk? yarım saat? 1 gün? 10 gün?

google'a epila yazınca bulursun canım birçok sitede satılıyor. Açıklaması da var. Ama kullanıcı yorumları çok yok. Bende henüz bişey göremedim dur bakalım.

zorluzorro bu ürünü kullanacağını söylemişti yazıyı okuyorsa lütfen benim gibi almak isteyenlere yok göstersin yorumları ile

ben kullanıyorum.
Kullanıcı yorumu: Ben çok iyi beceremiyorum. Kendimi yakıyorum. Yakmama gerek yokmuş. Ama galiba bende de işe yaramaya başladı.
Sorum yok...:1ninca:

herkese slm arkadaşlar,uzun bir aradan sonra fırsat buldum yazmak için:)
Epilayı kullanmaya başladım amaaaa... kullandıktan sonra güneşe çıkmamak gerekiyor en az 1 hafta ve ben akıllıııı 3-4 gün sonra denize gitmek gibi bir olay yaptım ve uygulama yaptığım bazı yerlerde yanık izi oluştu,tabiki bu benim hatalı uygulamamdan kaynaklanıyor(sabırsızlık işte)bazı kremlerle hafiflettim yanıkları ama uygulamayı yaz sonuna bırakıyorum.. bulunduğum şehir deniz mekanı olduğu için denizden uzak kalamıyorum:)

uygulamada kılın yüzeyde kalanı yanarak kopuyor,aynı jiletle alınmış gibi oluyor yani,o kıl uzayınca uygulamayı tekrarlıyorsun hep ve belirtilen aylar içinde o bölgede kalmıyor... Yani uygulama yapılan kıladan hemen bi sonuç beklememeli yok olmak gibi:))
bu arada kusenimin kolundaki tüylere uygulaması 3 kez oldu sonucu sizlerle fırsat buldukça paylaşıcam,hepinize hayırlı akşamlar...:a015:

Back