Epidural / Spinal Sezaryen Doğum Hikayeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de burayi doktora arastirmaniz icin kullanmaniz hic hos degil. Burada resmen sosyal anket yapiyorsunuz. Insanlar oysa burada ozellerini paylasiyor. Doktora yapiyorsaniz arastirmanizi yapacaginiz yer burasi olmamali. Tez danismaniz bunu mu onerdi size?

Kisisel verilerin kullanimi yasak bu arada. Bununla ilgili yasayi ve alacaginiz cezayi umarim biliyorsunuzdur.

Bir de burayi doktora arastirmaniz icin kullanmaniz hic hos degil. Burada resmen sosyal anket yapiyorsunuz. Insanlar oysa burada ozellerini paylasiyor. Doktora yapiyorsaniz arastirmanizi yapacaginiz yer burasi olmamali. Tez danismaniz bunu mu onerdi size?

Araştırma yaptığımı en başta açıkca belirttim. Paylaştıktan sonra neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım.Kimseye paylaşım yapması için zorlamadım. Ayrıca kişisel veri kullanmıyorum. Kimseyi tanımıyorum sadece süreci soruyorum.

Doktora çalışmanız için yaptığınız bu araştırmadan KK yönetiminin haberi var mı? Profilinizde bununla ilgili hiçbir not olmadığı için konunuz yönetimden bilgi alana kadar kapatılmıştır zira sitemizde bu tip araştırmalar yapılması uygun bulunmamaktadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X