- 19 Ekim 2015
- 6.464
- 25.737
- 30
1-)Hamileyken ilk başlarda değilde son aylarda haftalarda çok sık düşünürdüm ilkinde korkardım nasıl bi ağrı nasıl doğurcağım derdim çok şükür rabbim yardım ediyor gerçekten hiç korkmayın o gülümsemeyi görünce unutuyorsunuzHamileyken doğumla ilgili neler düşünüyordunuz?
- Bu yöntemle doğum yapmaya nasıl karar verdiniz?
- Doğum sürecinde hatırladığınız 'en güzel an'ınız neydi?
- Doğum sürecinde hatırladığınız 'en kötü /zor an'ınız neydi?
- Doğum yaptığınız ameliyathane ortamını hatırlıyor musunuz? Hatırladığınız kadarıyla bu ortamı anlatır mısınız?
2-)Doğum yapmak biraz korkutsada bebeğime kavuşmanın sevinci daha ağır bastı diyebilirim.
Doğumdaki en güzel anım bebeğimin ilk ağlayışı ilk kucağıma alıp koklayışım emzirişimve ilk eve gelişi
3-)Bir normal bir sezeryan doğum yaptım normaldeki en kötü anım ağrı eşiğinde feryat figan ağlamak o sancı çok zordu.Sezeryanda ilk ayağa kalkıp yürümek ve doğrulmak çok zordu.
4-)evet hatırlıyorum değişik bir ortam. Normal doğum odası o doğum masası itici biraz ama bebek yatağı karşısunda herşey doktor ve hemşireler sessiz ortam değişik ameliyathane ise çok soğuk buz gbibiraz ürkütücü
İlk doğumum normal oldu akşam üzeri gelen sancılarımla hastaneye vardık 5 cm açkklıkla 10.30 ta gttim sabah 5.20 de doğurdum ikinci doğumum 3 gün günüm geçmesine rağmen sancı olmayınca suni kabul ettim 1 gün sancı çektim olmadı 2. Gün tekrar aldım sancıya dayanamadımacil sez. Aldılar bebek 5 dk geldi ama sonrası zor oldu oda 3 gün sonra sık yürüyüşle ayaktasın yani korkulacak hiçbirşey yok rabbim yardım ediyor