epidural sezeryan

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
bebeği cıkarmaları sanırım kısa sürüyor degilmi, çıkarırken bir acı yada benzeri birşey hissediyormusunuz?
bende pazartesi epidural sezeryan olucam ama hep hissedecekmişim gibi geliyor:) sakinleştirici falan önce yapıyorlarmı, birde sondayı iğneden sonramı takıyolar? ve ne zaman cıkarıyolar:) bıraz fazla soru sordum arkadaslar ama akannehir

ya zaten sedyeye yatıp ameliyathanenin yolunu tutunca bu sorduklarının hiçbir önemi kalmıyor boyut değiştiriyosun çünkü ne önemi var sonda nezaman takılıp çıkarılıyo :) ama sana genede yanıtlıyayım;önce bebeğin çıktığını anlamıyosun belkide anlarsın bilemem ama sartıntı oulyo bitek biraz,acıya dağir hiçbirşey yok bu mümkün değil zaten.bana sakinleştiriciyi bebek çıktıktan sonra yaptılar dr.önceden kabul etmedi bebeği hatırlamasamda gördükten sonra uyuttu beni:) sondaya gelince geçici sonda taktırttı gene bana dr.um ameliyat başlamadan takıldı ama ameliyathanede sonra da gene orda çıkarılmış çünkü odaya geldiğimde yoktu.ama tavsiyem korkma sakin ol herşeyi yaşa ben çok korktum oyüzden sanırım bayıldım ayıldım derken hiçbişey hatırlayamıyorum şimdi bebeğin bitek sesini hatırlıyorum ama çok pişmanım o anı hatırlamamak yani bebeğin yüzünü ilk nasıl gördüm ne dedim ne hissettim hiçbirini bilmiyorum bu çok kötü.bide her ihtimale karşı kamera bulundurun odanıza çıktığınızda çekilsin insan sonra hatırlamayınca ordan bakıyo enazından,ben de oda olmadığından söyliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…