Sezeryani kendinizmi istediniz yoksa oylemi gerekti...
Gobek olayi ne durumda,sezeryan ile dogum yapanda gobek kaliyor diyorlar nekadar dogru bilemem ama?
Merak ettigim icin soruyorum, yoksa bir aksilik olmadik surece normal dogumdan yanayim herzaman....
Sezeryanı kendim istedim evet. Çünkü normal doğumdan aşırı derecede korkuyordum. Sanırım 7 sene boyunca çocuk tedavisi sürecinde yaşadığım olaylardan dolayı. Çok yordu beni bu süreç çünkü. Bian önce olsun bitsin istedim. Göbek olayına gelince birazı duruyo evet. Yani göbek kaldığı yönünde söylenenler doğru :) Hele yemek yiyince çok fena şişiyo. İkinciye mi hamilesin diyenler oluyo. Ama aç karnına sabah dümdüz. Ben çok zayıftım hamilelikten önce. Tam 22 kilo aldım. sanırım ondan bukadar değişime uğruyor. Beh hep söylüyorum normal doğum yapanları takdir ediyorum. O cesareti gösterebilmeyi çok isterdim ama olmadı. Sonuç olarak sezeryandan da çok memnunum ama. Nasipte ne varsa o oluyor hayırlısı olsun herkes için...Her halükarda netice çoook güzel
kizlar nasil memnun kaldiniz sezeryandan, ben dogum sirasinda superdim gulerek dogum yaptim resmen. annemde yanimdaydi gulduk eglendik. spinal almisdim.hic bisey hissetmedim hafiften bastrmalar felan onlarda normal koca bebis cikiyo icimizden. ama dogumdan sonra o uyusma gecince cehennemdeydim resmen.
hele o ilk yatakdan ayaga kalkis (1gün sonra) ölüyorum sandim.aglayan sizlayan biri degilimdir. felaket agrim olsa bile sesim cikmazdi benim oyle bi insandim. ama bu agri bambaskaymis aglamakdan öldüm.
5gun oldu dogum yapali. hala uyumadim cunku yatamiyorum.yuruyemiyorum fazla. oturarakda uyunmuyo
tabi herkezde baska etki eder, benimkide boyle sancili geciyor. onemli olan bebislerin sagligi tabi
kizlar nasil memnun kaldiniz sezeryandan, ben dogum sirasinda superdim gulerek dogum yaptim resmen. annemde yanimdaydi gulduk eglendik. spinal almisdim.hic bisey hissetmedim hafiften bastrmalar felan onlarda normal koca bebis cikiyo icimizden. ama dogumdan sonra o uyusma gecince cehennemdeydim resmen.
hele o ilk yatakdan ayaga kalkis (1gün sonra) ölüyorum sandim.aglayan sizlayan biri degilimdir. felaket agrim olsa bile sesim cikmazdi benim oyle bi insandim. ama bu agri bambaskaymis aglamakdan öldüm.
5gun oldu dogum yapali. hala uyumadim cunku yatamiyorum.yuruyemiyorum fazla. oturarakda uyunmuyo
tabi herkezde baska etki eder, benimkide boyle sancili geciyor. onemli olan bebislerin sagligi tabi
Canım öncelikle geçmiş olsun. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini. Senin bu söylediklerin olmadı bende. Ya sonuçta ameliyat bu tabiki az da olsa ağrın sancın olacak ama senin dediğin gibi yatıp oturamayacak kadar değil. Bunun kişiye göre değiştiği bir gerçek çünkü benim çevremde de sen gibi şikayet eden çok oluyor. 20 gün ayağa kalkamaynlar var. Benhastaneden eve geldiğimde yorgan döşek yatmadım hiç. Herkes hayret etti hatta maşallah çok çabuk kalktın diye. Tek derdim o 5 günlük baş ağrısıydı. Ondan başka memnunum sezeryanın herşeyinden. Bak birazda psikolojik ama. Çünkü sezeryanı kendin istediğim için iyileşiceksin çabuk toparlanıcaksın dedim hep kendime. Sonuçtan memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?