• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epidural Sezeryan mı? Yoksa bayılmalı sezeryan mı?

Banada doktorum muayne sonrası normalin biraz fazla zorlayıcı ve zor olduğunu söyledi benim için. Çok uygun değilim yani. (doktorum bu arada 10 senelik doktorum ve akrabam, güvenimi siz düşünün) Bunun üzerine sezeryanı konuştuk. Zaten hastanede normal doğumu tesadüfen görünce çok da istemiyordum.
Sezeryanda ne isterim diye sorunca bana bir karar hakkı verilmiş oldu. Aslında doktorum kesinlikle spinal demesine rağmen bir iki ufak detay aklımı kurcaladı diebiliriz ,)

senın ıcınde bebegın ıcınde en ıyısı spınal..
hersey daha cabuk olduğu ıcın..bebegınde sana cabuk kavuşuyor..
sende vücuduna tamamen narkozu almadığından cabuk normale donuyorsun..
yınede sen kendını doktoruna bırak derım..

Galiba sayenizde spinale daha yakınım. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Doktorumla görüşücem ve eşiminde girmesini talep edicem. Eşiyle bu işi yapan varmı? Herhangi bir iirite olunacak durum var mı?
Fotoğraflarda ve o anı beraber yaşama fikri kulağa hoş geliyor. :16: Ne dersiniz??

Galiba sayenizde spinale daha yakınım. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Doktorumla görüşücem ve eşiminde girmesini talep edicem. Eşiyle bu işi yapan varmı? Herhangi bir iirite olunacak durum var mı?
Fotoğraflarda ve o anı beraber yaşama fikri kulağa hoş geliyor. :16: Ne dersiniz??

ben esımle gırmedım ama esıyle gırenlerı bılıyorum..
kımı perdenın arkasında kalmak ıstıyor,kımı doğum anını görmek ıstıyor..
normal doğum olmadığı ıcın iirite edecek bıse yok..

Dün hastanede narkozlu bir anne bebği ile birlikte doğum katına getirildi. Herkes heycanlı heycanlı bebeği izlerken o olanların farkında bile diildi. Sanırım herşeyi kaçırıosunuz genel anesteziyle. Bu da istemediğim bişi galiba. Sanırım size de öyle olduki 2. yi spinal istiyorsunuz.

Kesinlikle o anı yaşamak isterdim. Ama acil olduğu için mümkün olmadı. İkincide olur umarım.

Bence de epidural sezeryan ama önemli olan doktorunu bulmak

Iki hafta sonra dogum yapacagım insallah.ikinci dogumum birinci genel anestezili sezeryan olmustum.bir haftada toparlamistim.bunda belden uyusturma olsam mi diyirum.ama son iki haftadir tansiyonum yukseliyorbirde panik atagım var.acaba yine genel mi olsam cok korkuyorum.allah herkesin yardımcısi olsun.

Merhaba ben de spinal oldum daha doğrusu önce normal doğuma girdim kızım gelmediği için mecburen diyelim dr um bana sormadı ama bence cocugunun ilk anını görmek çok güzel bişey sonrasında ağrılarım ateş terleme ve boyun tutulması yasadim bı hafta tabi normal doğuma girmiş olmamın ağrıları da olabilir ancak sonra öğrendim ki iğneden kaynaklı oluyormuş etkiler ve o günden sonra belime hareket ettigimde bı sancı saplanır oldu kızım 21 aylık hala da geçmedi birisinden daha duydum böyle olduğunu kalıcı bişey mi bu bilmiyorum ☹️

Merhaba ben de spinal oldum daha doğrusu önce normal doğuma girdim kızım gelmediği için mecburen diyelim dr um bana sormadı ama bence cocugunun ilk anını görmek çok güzel bişey sonrasında ağrılarım ateş terleme ve boyun tutulması yasadim bı hafta tabi normal doğuma girmiş olmamın ağrıları da olabilir ancak sonra öğrendim ki iğneden kaynaklı oluyormuş etkiler ve o günden sonra belime hareket ettigimde bı sancı saplanır oldu kızım 21 aylık hala da geçmedi birisinden daha duydum böyle olduğunu kalıcı bişey mi bu bilmiyorum ☹

Aynısı bende oldu. 5 gün normal Doğum sancısı çektim .. rahim 4 cm’de Kaldı , açılmadı ve binde bir yaşanan bir olay ‘Doğum durması’ diye birşey yaşadım . Bebeğimin kalp atışları çok düşünce de acilen spinal sezaryen oldum . Çok şükür bebeğim sağlıklı🧿

Bende de o spinal anestezi için yapılan iğneden dolayı (ondan önce 3 kez epidural denendi normal Doğum aşamasında ama olmadı ) 1 hafta tarifi mümkün olmayan bir baş ağrısı çektşm . Öyle ki kafein hapları ile durdum ayakta. Gözlerim yerinden çıkacak gibiydi . Bebeğimi dahi kucağıma alamıyordum .. çok şükür geçti 1 haftada .
Şu anda hiç bir sıkıntım yok . Belime arada ağrı saplanıyor bıçak gibi ama bende Doğumdan önce de vardı o 🙄🙄

Back