Epidural normal doğum yapan var mı kızlar??

canım o tamamen uzmana bağlı sanırım bende epidural oldum ne baş ağrısı ne dönme. ayrıca zaten sen o iğneyi falan görmüyorsun. fakat yapabilirim dersen tabiki en gzeli tamamen normal şartlarda olması ancak daha öncede dediğim gibi kendini hırpalamana gerek yok.çünkü acısını geçtim sancılar yorgunluğa sebep oluyor ve doğumdan sonra bir daha dilenmek ne demek onu bile unutuyorsun.

Benimde doğumum şubatta kısmetse,
Normal doğum istiyorum, bir aksilik çıkmazsa.
epidural düşünmüyodum ama, okuduklarımdan sonra,
Çok zorlanırsam yapılmasını isterim.

Benimde doğumum şubatta kısmetse,
Normal doğum istiyorum, bir aksilik çıkmazsa.
epidural düşünmüyodum ama, okuduklarımdan sonra,
Çok zorlanırsam yapılmasını isterim.

hazancım benimde doğum şubata denk geliyor ben de normal doğum istiyorum ama hayırlısı diyelim o an ki durumu bilemyiz epidural bikaç video izledim aslında kulağa hoş geliyor ağrısız,sancısız bir doğum ..

Valla doğum sancısı için regl ağrısının 10 katı diye tarif etmişti bi yakınım,
Ama kişiye göre de değişiyodur sanırım.
Yinede kulağa hoş geliyo gerçekten canım,
Sende 2011 şubat anneleri konusunda yazıyomusun ?
Biz şubat anneleri orada sohbet edip,
Durum değerlendirmelerimizi filan yapıyoruz.

ben 2 hafta sonra kısmetse doğum yapıcam . ve normal düşünüyorum hiç bir korkum da yok . Her zaman doğalıktan yanayım . Eskiler nasıl doğum yapıordu çatır çatır ne kesik vardı ne sezaryan mecbur sabredıolardı ve doğuruolardı bi problem olmadıktan sonra normal düşünüyorum .

en güzeli,en sağlıklısı tabiki Allah hayırlısını versin cok az kalmış sizinde nerede doğum yapacaksınız??

bende 10 haftalık hamileyim araştırdıktan sonra epudral tavsiye edenlerin çok olduğunu farkettim. doğuma kadar çok karar değiştiririm gibi geliyo bana çünkü her duyduğumdan çok etkileniyorum doğum korkusu bu kadar çok olunca nasıl olsada acısız doğursam diye kara kara düşünüyorum kan aldırırken bile eşimin elini morartırcasına sıkıyorum. allah hepimize yardım etsin bi avazda kurtarsın inş..

doğum stresii ister istemez oluyor canım yaa dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun.ben de normal doğum düşünüyorum bakalım 33.haftamdayım 38 de falan belli olur artık hayırlısı diyelim...

arkadaşlar bn 1.doğumumu normal yaptım..2.ye hamileyim ve inş. onuda normal istiyorum..normal doğumda çekilen sancıların anne içinde bebek içinde yararları olduğunu anatan bi yazı okumuştum..doğallık eniyisi bence..

[bende hamileyim ama sırf doğumdan korktuğum için hamile kalmak istemiyordum.doğumun her türlüsünden korkarım kan aldırırken bile ağlayarak aldırırım.ben şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacam doğumda kaçsan kaçamazsın doğurmak zorundasın bi şekilde acaba en ağrısız doğum hangisi?

canım durumun bu kadar kötüyse bunu mutlaka doktorunla paylaşmalısın.özellikle senin gibi kişilerin bazı konularda zorlanmaması gerekiyor. ancak anladığım kadarıyla seni asıl korkutan doğum değil acı çekmek onun içinde sana bir tavsiyem var. bir gün hastahaneye gidip normal ve sezeryan doğum yapanları bi kendi gözünle incele ama unutmaki o anda önemli olan tek bir şey oluyor oda bebeğinin sağlığı ona bişey olma ihtimali bile herşeyi unutturuyor insana.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

çok sevdim ben epidural doğum işini. harika. hamile kalırsam bende bu yöntemi deneyeceğim inşallah. denizli'de hangi kadın doğum uzmanlarını tavsiye edersiniz? [/B]

slm anne adayları,ben e.normal yptm ve mmnun kaldım,2.sinide öyle ypcm ilerde.ama şunu söyliim,kan aldırmkdan bile korknlar epidurallidede ağrın oluyor,kendin doğuruyosun,son yarım saatim benim tam işkenceydi.çk ağrım oldu.öncesi iyiydi.hayırlı dğmlr.

ıkınma hissi olmuyormuş zor olmuıuyor mu?

Son düzenleme:
7 ay sonra doğumum olacak allahın izniyle şimdiden korku sardı epidural norml doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

ben ilk doğumumu epidural normal doğum yaptım tek sorun rahim 4,5 cm açılana kadar epidurali takmıyorlar ama onun haricinde çok rahat anestezi uzmanın iyi olması çok önemli ikinciye bebek bekliyorum onuda bu şekilde dünyaya getirmek istiyorum inşallah sizinde problemsiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…