- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
biliyorum aslında,acısı falan umrumda değil o iğnenin girip çıkması işte,tansiyonumu düşürüyo
kan vermeye gidip gözümü acilde açıyorum,gebelikteki rutin kontroller için aç karnına kan verdiğim günü hatırlıyorum :) hemşire sedyede yatarken aldı kanımı,yarım saat yattım,böyle korkunç bi his
bendeki işte.doğumdan önce psikolojik destek almayı bile düşündüm valla bu iğne konusunda
tamamen normal doğum yapmayı bile düşündüm.nasılsa o anki sevince acı ortak olacak
keserler dikerler haberim olmaz diye düşündüm.bide epidural dan sonra uzunca bi süre baş ağrısı
baş dönmesi olurmuş,ilerki yaşlarda bel fıtığı bel kayması gibi kötü sonuçları olurmuş,bunlar hep ordan burdcan duyduklarınımız ama insan düşünmeden edemiyo işte,eşimde varikosel ameliyatı
olmuştu belinden iğne yaptılar,ameliyattan sonra dikişleriyle ilgili ne ağrısı ne sızısı oldu fakat ciddi baş ağrısı yapmıştı,dr.bol bol kafeın dedi.kahve telvesi bile yedirdik zavallıya :)
canım o tamamen uzmana bağlı sanırım bende epidural oldum ne baş ağrısı ne dönme. ayrıca zaten sen o iğneyi falan görmüyorsun. fakat yapabilirim dersen tabiki en gzeli tamamen normal şartlarda olması ancak daha öncede dediğim gibi kendini hırpalamana gerek yok.çünkü acısını geçtim sancılar yorgunluğa sebep oluyor ve doğumdan sonra bir daha dilenmek ne demek onu bile unutuyorsun.