• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epidural agrs nasl geer//

cemredeniz

Hiçbişeyim..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
10.211
293
413
epiduralli normal dogum yaptım 14 haziranda.. dogumdan sonra hala belımın o bolgesı yanı epiduralinyapıldıgı yer agrıyor kesınlıkle dokundurtmuyorum kımseye
sızlerde de oldumu .. artık cok sıkıldım bu agrıdan nerdeyse 8 ay oldu.. geçmedı

bırde sırt agrılarımda hala gecmedı kulunç oluşmuş o da snaırım emzırmekten. onun için fizik tedavi yapıcam ama dıgerıne ne yapmam gerekıyor bılıyorum..

üstesınden gelen varmı aranızda?

Geçmiş olsun canım,şaşırdım.Bende ağrı olmadı çünkü.Epiduralden mi kaynaklanıyormuş yoksa iğneyi yapan anestezi uzmanından mı?Umarım önemli birşey yoktur

Geçmiş olsun canım. Bende de bir ağrı olmadı ... Sende neden kaynaklanıyor acaba... Doktora gittin mi??

bence o salak anestezı uzmanının hatası . ztn zar zor yaptı hemende dguma gırdım sonrasında belkıde kaydı yerı .. bılmıyorum dr a gıdemedım cok yaramaz bır oglum var.. ama en yakın zamanda gıdıcem

Evet kesin git canım.. Bel bu ne olur ne olmaz... Bu arada benim doktorum sağa sola dönerken sırtını sürtmeden dön diye uyarmıştı.. yoksa kayabilir demişti... Doğrusu belimi öyle bir bantladıki kaymasıda mümkün değildi...

Tekrar geçmiş olsun....

benı yatırdılar yataga tekrar. yapıldıktan sonra yanı o an belkı kaymıstır..
bu agrı tum sırtıma yayılıyor

geçmiş olsun ben de 26 ocakta epiduralle doğum yaptım fakat ağrım yok,sadece sırt ağrısı var oda epiduraklle alakalı değil,bence doktora sormalısın,ben sırtım ağrıdıkça sıcak su torbası koyuyorum ii geliyor bana

bende epidural normal doğum yaptım ama çok şükür doğumdan sonra hiç ağrım olmadı 4buçuk ay oldu..anestesi yapan doktorunmu acaba hatalı yaptı mutlaka doktoruna git derim,hafife alınacak bişey değil..geçmiş olsun canım.

canım ben de 25 gun oldu dogum yapalı.benım de yok agrım.sanırım senin anesteziciden kaynaklanıyo.ihmal etme git dr a.

Back