• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enza köşe takımı. Yardım edin ltfn.

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
Enza bu köşe takımı nasıl arkadaşlar kullanışlı olur mu.odam küçük. Odam 3 metre civarı . Bu mobilya küçük olur mu . Birde bunun mat bakır rengi nasıl olur. Yardım edin karar veremedim bi türlü :72:

Eklentiler

• $blok-s.webp
    $blok-s.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 443
Canım alınmayacaksan söyleyim ben cok begenmedim baska alternatiflerin var mı? Varya diğer alternatiflerde fikrimi söyleyim;)

hay allah razı olsun cevap verdiğin için. çok yere baktım . istikbal fln. küçük olacak böyle. bazı küçükler var kanepe gibi. bunda hiç değilse yastık fln var biraz daha modern duruyor. ama karar veremedim hala. rengine bile. mat bakır rengi güzel durur mu acaba. yarın alınacak bu tam karar verirsem. mor, mat bakır, kahverengi,hangisi güzel olur acaba tşkler cevap verdiğin için
:72:

canım bende beğenmedim .neden dersen o kırlentler varya başına bela olur ikide bir düzeltmek zorunda kalacaksın çoluk çocuk gelenin oyuncağı olacak ...benim salon takımım yastıklı da ordan biliyorum.yaptırma şansın yokmu odanın ölçüsüne göre daha iyi olur bence..

Ufak odalar için L kanapeler gerçekten kurtarıcı ama ben rengini beğenmedim..
Mor koyu ise güzel olabilir, fakat bakır rengini de birçok şeyle kombin edebilirsin..gerçi artık mor renge göre de halı, kırlent, aksesuar bulmak çok kolay..
Hatta bunların bir tarafı sandıklı olanları var, orayı depolama alanı olarak ta kullanabilirsin derim..
Ama tabii senin hangi rengi sevdiğin de önemli, bir de evdeki eşyalarının uyumuna da bak derim ben..
Şimdiden güle güle kullan..

bende modeli beğenmedim. odam küçük diye istiyorsun ama bu model hem kaba hem de kullanışsız. çekyat falan istemediğini daha modern durduğunu yazmışsın. tepe home a bakabilrsin tek koltukların çok güzel modelleri var. hem de yatak olabilen koltukları. bu modeli görmüştüm ben yakından çok küçük aslen. sadece iki kişi oturabilir. üçüncü kişi sığar ama rahat olmaz. tek koltuk ve tekli berjerle çözüm yapabilirsin kendine bence. bir de ablam kelebek mobilyadan köşe koltuk almıştı. yanına da sallanan sandalye çok güzel olmuştu. resim yüklemeyi becerebilirsem yüklerim.

ablam bu koltuğu aldı hem yatak oluyor hem de uzatmasında sandık var çok memnun. sana fikir olur. burdaki rengine bakma ablam gri ve grili yastıkla kombin etti çok da güzel oldu. bu da modern duruyor emin olabilirsin.

bence rengi çokkkk güzel. tabi odadaki diğer eşyaların, halı tv ünitesi duvar ve yer rengine uyumu önemli olan ama böylece de çok güzel duruyor bence. modeli de çok modern. pufu eksin etmezseniz süper yeterli olur. ama kalabalık misafir falan olursa sığılmıyor, herkes aynı koltukta dipdibe komik oluyor :1: yine de çok güzel bence....

teşekkürler arkadaşlar cevapplar için. nasip olursa her ne alırsam çekip buraya koyacağım. inşallah doğru karar veririm. çok kararsızım bakalım sonuç ne olacak. salonada zebra düşünüyorum. her odaya zebra perde düşünüyorum. sonucu bende merak ediyorum. inşallah buraya resim koymak banada nasip olur.
:72:

enza bu köşe takımı nasıl arkadaşlar kullanışlı olur mu.odam küçük. Odam 3 metre civarı . Bu mobilya küçük olur mu . Birde bunun mat bakır rengi nasıl olur. Yardım edin karar veremedim bi türlü :72:

kuzum hevesini kırmak gibi olmasın ama bende köşem düşünüyorum salonuma ama bu biraz küçük gibi bide pek rahata benzemiyor böyle büyük minderlileri oluyor onlar hem şık hemde rahat ben bayağıdır araştırıyorum bence öyle bişey tercih et :16::16::16:

enza bu köşe takımı nasıl arkadaşlar kullanışlı olur mu.odam küçük. Odam 3 metre civarı . Bu mobilya küçük olur mu . Birde bunun mat bakır rengi nasıl olur. Yardım edin karar veremedim bi türlü :72:

kuzum hevesini kırmak gibi olmasın ama bence bu biraz küçük pek rahat durmuyor yani çok düz biraz daha gösterişli böyle büyük minderli olanları var onlar daha şık ve rahat bence bende salonuma düşünüyorum bayağıdır araştırıyorum bence öyle bir şey tercih et:16::16::16::16:

Canım ben küçük odam için telesetten aldım küçük bir köşe takımı. Oraya da bir bak istersen. Resim ekleyemiyorum işyerimdeyim ama küçük dediğinde gösterirler katalogdan mutlaka

oraya baktım beğendim de ama bütçeyi aşıyor. 1500 civarı alabilirim ancak. teşekkür ederim.:72:

Biraz geniş kaba bi koltuk odan çokta büyük değilmiş daha kibar birşey olabilir

Back
X