Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

tabi et canım yemeği hazırlatıyor bu saatte bi zahmet dondurmayı da alsın gelsin

De mi ya ? ya aslında söylesem alırdı kız hakkını yemem Allah var. Adam nerden bilsin dondurma bitmiş. Yazık kız o kadar yoruluyor hazırlarim ona yemek hem bak yedi bile

Çorba niyetine içtim diğer konuyu
Artık konu açılmaz, bak burası ne güzel, yazılsın mis gibi, siyaset, din, kavga, hakaret olmasın, birde +18 denmiş ama o da sınırlarda olursa iyi olur, çıplak memikler falan olursa

Çünkü neden:

5237 sayılı TCK'ya göre

5) Müstehcenlik (madde 226) suçtur, bu maddeye uygun davranılması gerekiyor, +18 kısmının başında da bu madde vardır.

Abla profil mesajlarında biri bi video paylaşmis A ANLAYAMAZSINIZ diye biri. TelefonuM açmıyor güvenlik modunda çünkü. Acaba müstehcen bir şey olabilir mi ?bi bakar misin?

Memintolar çok tombiktoymuş müdürüm anlaşıldı patron

Eki Görüntüle 1607210

bibi diyeceğim diyeceğim hep unutuyorum senin avatarnı görünce aklımda hep bu sahne canlanıyor

senin bibinin anası mı bu ne
Evey bibinin anası yani ben

Yaaa gece gece cocuk uyanacak kahkaha attim ya Ben kiyamam gelinine diyorum ana bilmiyorum ki bdv'de bir gun kotu kaynana diye benide okuyabilirsiniz
düşünsene dark yıllar geçmiş senle ben kaynana olmuşuz burada gelinleri çekiştiriyoruz

bdvye konu açıyoruz sümsük gelin uyuşuk gelin diye

benim oğluma bu mu layık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…