- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Oyle okudum zaten bir huzunlu samire ve bol popo gordum ha bir de bulasikta tursuatlayarak okusaydın genel fikri anlasan yeter
dağa taşa çıkıp dağlarda koşabilrsin kitap oku birde neydi o adı unuttum neyse bakıp gelirimşaka bir yana aklıma gelmiyor ya ben aksiyon ve romantikli seviyorumda birde bilim kurgu
bende öyle okudum bir ara çıkmıştım iki dk ayrılmaya gelmyor sayfalar uçuyorOyle okudum zaten bir huzunlu samire ve bol popo gordum ha bir de bulasikta tursu
Bu haftasonu anneme gidiyim dedim tum eksin olaylari buna mi denk geldi ya sansima tukiriimSuyum ayağıma geliyorbi anlatsam çatlarsın valla
Öyle valla hep diyorum çok şanslıyım diye tütütü
Bu konuyı okuyan kör oldu
Kimse benle konuşmuyor arkadasimOyle okudum zaten bir huzunlu samire ve bol popo gordum ha bir de bulasikta tursu
Kirmizi olsun bes kurus fazla olsunbende öyle okudum bir ara çıkmıştım iki dk ayrılmaya gelmyor sayfalar uçuyorbirde nazar konumuz vardı bak kırmızı giyme herşeyi çekiyormuş
Yettim gariiii :) ne oldu kiz niye konusmuyorlar seninle yine mi alindin kendi kendineKimse benle konuşmuyor arkadasim
şimdi ne izledin ne izlemedin bilmiyorum ya yeşil yolu izlemediysen izle derim çok duygulanırım her izlediğimde birde esaretin bedeliBilim kurgu begendigin filmler hangileriydi acaba kiz kardesim
evet 5 6 bildirimden sonra gelmiyor aman girmesen girme diyor kk resmen@Bilgece biraz girmeyince bildirim gelmiyor artık haberin olsun
Bildirim ne yapsin sizinle bas edemedi iflas etti yavrucakkevet 5 6 bildirimden sonra gelmiyor aman girmesen girme diyor kk resmen
Kitap falan var hızlı okumayla ilgili. Okuyabilirsin aslında.internet üzerinden eğitimi varsa alırım aslında. yokssa kursa gitmeyi düşşünmem çünkü yerimden kalkamıyorum tembellikten :))
dövüş kulubü de var ya bak iyiki söyledinKizim yesil yol, esaretin bedeli, dövüş kulubu, hayat guzeldir benim filmlerim.
şimdi ne izledin ne izlemedin bilmiyorum ya yeşil yolu izlemediysen izle derim çok duygulanırım her izlediğimde birde esaretin bedelibaşlangıç varya leonardo dicaprionun izlemediysen o da güzel kanlı elması da sevmiştim birde birde total recall diye bir film izledim geçenlerde güzeldi değişikti yani 1990 yapımı varmış yeniden çekmişler aklıma gelmiyor şu an başka düşüneyimde yazarım
konusu neymiş banada söyle seversem bende izleyim bariCogunu izledim true story diye bir film izleme karari aldim. Sizde dagilin biraz hobi yapin sonra sorunlu kisilikler oluyorsunuz bdv sizden gecilmiyor
@Bilgece sen daga tirman kosu yap
Ben sadece esimi degil burdaki herkesi kiskaniyorum herhalde en cokta seniYettim gariiii :) ne oldu kiz niye konusmuyorlar seninle yine mi alindin kendi kendine
Stigmata izlemediysen öneririm,çok önceden izlemiştim hala aklimdadır.Bana soyle guzel bir gizem gerilim filmi onersenize kizlar. Bak ilgi alanimi iliskiler uzerine kurup mutsuz olmuyorum hobilerim var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?