Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bilim kurgu begendigin filmler hangileriydi acaba kiz kardesim
şimdi ne izledin ne izlemedin bilmiyorum ya yeşil yolu izlemediysen izle derim çok duygulanırım her izlediğimde birde esaretin bedeli başlangıç varya leonardo dicaprionun izlemediysen o da güzel kanlı elması da sevmiştim birde birde total recall diye bir film izledim geçenlerde güzeldi değişikti yani 1990 yapımı varmış yeniden çekmişler aklıma gelmiyor şu an başka düşüneyimde yazarım

Cogunu izledim true story diye bir film izleme karari aldim. Sizde dagilin biraz hobi yapin sonra sorunlu kisilikler oluyorsunuz bdv sizden gecilmiyor
@Bilgece sen daga tirman kosu yap

Bana soyle guzel bir gizem gerilim filmi onersenize kizlar. Bak ilgi alanimi iliskiler uzerine kurup mutsuz olmuyorum hobilerim var benim
Stigmata izlemediysen öneririm,çok önceden izlemiştim hala aklimdadır.
Şöyle kaçırmalı,kanlı bıçaklı film olsun dersen Hostel diye bir film var hatta 2.de var. Ikisinide izledim,aklımda kalanlardan buda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…