Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ben bişey yapamıyorum evimi mok götürüyor kızlar :KK61:en azından bana göre öyle :KK62:
ben sabahtan evi süpürüp gerekli temiliği yaptım çamaşırları yıkadım yemek yedim arada o biraz zor oldu muhabbetten sadece ama ev hala kirli geliyor çünkü dağıtmışım yine tek başıma ne ara dağıtıyorum bilmiyorum ki:KK70:

Benimde bir yaptigim yemek mutfak banyo. Baska bisey yapmiyorum. :KK53:
Temizliği kim yapıyor kız kocanmı :KK45:
ben sabahtan evi süpürüp gerekli temiliği yaptım çamaşırları yıkadım yemek yedim arada o biraz zor oldu muhabbetten sadece ama ev hala kirli geliyor çünkü dağıtmışım yine tek başıma ne ara dağıtıyorum bilmiyorum ki:KK70:

Tek kişi daha rahat olduğundan dağılması normal :27:

Benim 3 yasindaki kizi gondereyim fena toplar hee atom gibi:KK53: bugun bir ara ev supuruyodu:KK53:

Kiz sen ciddi misin elinin altinda cevher var kullansana:KK70: benimki kalkip suyunu almaz valla:KK70:
Suyum ayağıma geliyor :63: bi anlatsam çatlarsın valla :KK53:

ne kadarda yardımsever birerkek:KK70: ay çok tatlı ama istesen yapacak :KK19:

çokta yüklenmeyinde sıkılmasın çocuk:KK70:

Öyle valla hep diyorum çok şanslıyım diye tütütü:nazar:

Gecmişi okuyacam diye gozlerim kör oldu:KK53: Yarıda bıraktım:KK14:

Bu konuyı okuyan kör oldu :70:

Bana soyle guzel bir gizem gerilim filmi onersenize kizlar. Bak ilgi alanimi iliskiler uzerine kurup mutsuz olmuyorum hobilerim var benim:KK70:
dağa taşa çıkıp dağlarda koşabilrsin kitap oku birde neydi o adı unuttum neyse bakıp gelirim:KK70::KK70: şaka bir yana aklıma gelmiyor ya ben aksiyon ve romantikli seviyorumda birde bilim kurgu:KK3:

Back