- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
Burada kalp için seçenekler çok da geniş değil ne yazık ki o yüzden fazla bi zamanını alacağını düşünmüyorum yine de kolay gelsin tabi
Ben de kıyafetleri hatırlamam hiç.
Mesela bir düğüne gittik, aradan zaman geçer biri sorar 'Aaa bilmemkim şu kıyafeti giymişti hatırlıyor musun? Hani arksı da sıkmıştı totosu görünüyordu' dese bile hatırlamam. İnsanlara hayret ediyorum valla.
Hani şöyle çok güzel bir kıyafet olsa hatırlarım ama, nadiren oluyor o da.
Ya gram altindan kastiniz ne
Hahahajahahahahhacognitive Samire tmv su an bdvye seninle ilgili konu acae. Neden gram dedi ki acaba diye de mi samire hahaha
Ya bi de ben okudugim bir seyi hemen ezberliyorum. Benim zeka biraz tuhaf. Belki de deliyim ya ben
Hayir tabiki hahahaHahahajahahahahhacognitive Samire tmv su an bdvye seninle ilgili konu acae. Neden gram dedi ki acaba diye de mi samire hahaha
buralarda fink atiyor da yazdigim seye cevap vermiyor. Beni gozardi mi ettin yoksa
Oyle bir kiyafet var mi yer yuzundeAynen kiyafetlere de hic bakmam ama tabiki detone edenler harickadin boydan boya simli kıpkırmızı bi cepkenli abiue giymisse unutmamak elde degil
https://www.google.com.tr/search?q=gram+altın&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqcmz4OSrxwIVgdgaCh1t6AJc
Yok artık, çılgın zamanlarda yaşıyoruz ama o kadar çılgın değil de miSamire tmv hanım?
Zekiyim demiyor da
Inanamayacaksin ama gormustumOyle bir kiyafet var mi yer yuzunde
Araya böyle kısa kısa yazıyorsun ya çok tatlısın yahafızam çok kötü dür çabuk unuturum
Yok yok sen beni sevmiyorsunbu smiley sana gelsin o halde ''''
Ay gram altini alinca ne kadar satinca ne kadar onu ogrenin bence ama esim en iyisi euro diyorhttps://www.google.com.tr/search?q=gram+altın&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqcmz4OSrxwIVgdgaCh1t6AJc
Yok artık, çılgın zamanlarda yaşıyoruz ama o kadar çılgın değil de miSamire tmv hanım?
Gozlerin ne durumdaInanamayacaksin ama gormustum
Valla belli olmaz o samire hahahahahha
Yok kiz ne zekisi
yok ondan degilde inan yetişemiyorum bide ister istemez konu dışında kalıyorum uzun zmandır tatlı oldugumu söyleyen olmamıştıAraya böyle kısa kısa yazıyorsun ya çok tatlısın yasanki benim burda ne işim var havan var
Ay gram altini alinca ne kadar satinca ne kadar onu ogrenin bence ama esim en iyisi euro diyor
Farketyim yeyişemediğiniyok ondan degilde inan yetişemiyorum bide ister istemez konu dışında kalıyorum uzun zmandır tatlı oldugumu söyleyen olmamıştı
Yaa karistirsana lutfen. Benim.ikisi de berbat ben nolucam yaCiddiyim, zekanın alt dallarından ikisi hafıza ve ezber (hızlı kavramayı gerektirir.)
Neyse topiğe işi karıştırmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?