İnşallah beklemedeyim bakalım ne olacak sonumuz. Birde pazar günü ailesinin yanına gidecektik bu durumda ne yapacam onuda bilmiyorumBence o da su an ic hesaplasmasini yapiyordur. Hazir oldugunda gelir insallah ve senin kalbini tekrar kazanir..
Ya gidn ama bir sey olmamis gibi davranin sakin aranizdaki olayi kimseye anlatmayin belli etmeyin..İnşallah beklemedeyim bakalım ne olacak sonumuz. Birde pazar günü ailesinin yanına gidecektik bu durumda ne yapacam onuda bilmiyorum
Öyle yapmaya çalışacam ama başarılı olacağımı pek sanmıyorumYa gidn ama bir sey olmamis gibi davranin sakin aranizdaki olayi kimseye anlatmayin belli etmeyin..
Canım bayram yaklaştı küslük olmaz sorununuzu halledin inşallahİnşallah beklemedeyim bakalım ne olacak sonumuz. Birde pazar günü ailesinin yanına gidecektik bu durumda ne yapacam onuda bilmiyorum
Okudun demi en son yazdıklarımı bende küs olmak istemezdim içim acıyor bu konuda ama o gelmeden ben bişey yapmamCanım bayram yaklaştı küslük olmaz sorununuzu halledin inşallah
İnşallah eşin de anlayış gösterir
Hoş geldin canım takılıyoz sen napıyonSelam kızlar napıyonuz beaa
Okudum canım yaptıkları hiç hoş olmamış ama dediğim gibi ters bi anındadır sen de ters olduğun için alttan alacak taraf olmamıştır. Aslında o kadar büyük bir şey değil üstüne yürümesi. Bazen insan kendini kaybediyor naptığını bile bilmiyor çok takılma o yüzden. Şiddet olmasın da..Okudun demi en son yazdıklarımı bende küs olmak istemezdim içim acıyor bu konuda ama o gelmeden ben bişey yapmam
Şu an düşünemiyormu peki ne yaptığını hala düzeltmek adına bişey yapmadı bekliyorum ama boşa bekliyorum.. Aslında kolumu falanda sıktı, bende onukini sıktım o benim kolumu sıkıncaOkudum canım yaptıkları hiç hoş olmamış ama dediğim gibi ters bi anındadır sen de ters olduğun için alttan alacak taraf olmamıştır. Aslında o kadar büyük bir şey değil üstüne yürümesi. Bazen insan kendini kaybediyor naptığını bile bilmiyor çok takılma o yüzden. Şiddet olmasın da..
herkes bi yerlere dağıldıSelam
iyilik canım sen nasılsın
Bilmiyorum kimsecikler yok :/
hoşgeldin tatlımSelam kızlar napıyonuz beaa
hayırlısı olsun sıkma kendini akışına bırakŞu an düşünemiyormu peki ne yaptığını hala düzeltmek adına bişey yapmadı bekliyorum ama boşa bekliyorum.. Aslında kolumu falanda sıktı, bende onukini sıktım o benim kolumu sıkınca
öyle yaptım canım Allah büyükhayırlısı olsun sıkma kendini akışına bırak
Erkeklerin aklına biraz geç dank eder merak etme kendiyle yüzleşiyodur oŞu an düşünemiyormu peki ne yaptığını hala düzeltmek adına bişey yapmadı bekliyorum ama boşa bekliyorum.. Aslında kolumu falanda sıktı, bende onukini sıktım o benim kolumu sıkınca
hoşgeldin tatlım
Hoşbuldum kızlar aynı bendeHoş geldin canım takılıyoz sen napıyon
öyle bide gurur yaparlarErkeklerin aklına biraz geç dank eder merak etme kendiyle yüzleşiyodur o
Aynen özür dilemek zordur onlar içinöyle bide gurur yaparlar
Selam
iyilik canım sen nasılsın
Bilmiyorum kimsecikler yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?