Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

[QUOTE="Surrender, post: 42182749, member: 346828"beynine rkubiraz yavaş gdit anlamda degıl benım demek istediğim [/QUOTE]
pardon şimdi anladım demek istediğini ya benim beynime su biraz yavaş gidiyor

Ya deadim sorma ya, stresten heyecandan erken regl oldum bugün az önce Yarına sancıdan acillik olmam inşallah, popomda bebek bezi ile nişanlandığımı hiç unutmam artık
ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim
Superdi buu

Ya seni gordum dedim burda ama niye yazmiyo. Yaz hem vaktin de gecer.

sorma canım şimdiden çok yoruldum daha 12 saat var :)

Ya deadim sorma ya, stresten heyecandan erken regl oldum bugün az önce Yarına sancıdan acillik olmam inşallah, popomda bebek bezi ile nişanlandığımı hiç unutmam artık
ay arkadaşımda öyle olmuştu şanssızlık ya olacağı varmış inşallah ağrı falan olmaz rahat ol sen önce

ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim

kaderden kaçamazsın evrenin mesajı sana

bende dügünden 2 gün önce adetim bitti daha 1 haftalık evliyken yaeniden geldi tam 6 gün stresten olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…