- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
valla ister istemez yoruluyorum tatlım. Ama zevkle gidiyorum işe çunku ev çok sıkıcıydı.. Hiç fırsat bulamıyorum kk ya.. Çok ozleeim sizi vallaSelam bebem nasılsın? Gormuyorum seni bayadır. İş yorucu mu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ister istemez yoruluyorum tatlım. Ama zevkle gidiyorum işe çunku ev çok sıkıcıydı.. Hiç fırsat bulamıyorum kk ya.. Çok ozleeim sizi vallaSelam bebem nasılsın? Gormuyorum seni bayadır. İş yorucu mu:)
Çok korkutucu bir sey ya. Benim de en en en korktugum seylerin basındadır. Evde yokken mi girmişler, gece uyurken mi?
evet çok yerinde olurdu zaten
valla ister istemez yoruluyorum tatlım. Ama zevkle gidiyorum işe çunku ev çok sıkıcıydı.. Hiç fırsat bulamıyorum kk ya.. Çok ozleeim sizi valla
evet kadro baya eksik ama idare edcez işte.. Sen neler yapıyosun
Biz de seni özledik:) Burada eski muhabbetler kalmadı aslında ama olsun:)
En sonuncusunda evdeyken. Birinde de evde yokken.
Bir şey de bulamıyorlar. Üst katı karıştırıp gidiyorlar.
Kızlar en üst katta oturuyorsanız, tıpkı alt katlar gibi pencere parmaklığı yaptırın. Özellikle balkon ve teraslara. Bir de apartman boşluğuna bakan pencerelere.
evet kadro baya eksik ama idare edcez işte.. Sen neler yapıyosun
bnde evimin her yerine yaptım korkuluktan.. Yoksa guvenli olmuyorEn sonuncusunda evdeyken. Birinde de evde yokken.
Bir şey de bulamıyorlar. Üst katı karıştırıp gidiyorlar.
Kızlar en üst katta oturuyorsanız, tıpkı alt katlar gibi pencere parmaklığı yaptırın. Özellikle balkon ve teraslara. Bir de apartman boşluğuna bakan pencerelere.
kotu bişy yok inşllhNolsun işte. Can sıkıntımı atmaya calısıyorum bende
Bu dediğin iyi olmadı ya. Öküz gibi terasım var. Ben de cok korkuyorum valla. Yazın gunduzleri bile rahat rahat acamıyorum pencere kapı
kotu bişy yok inşllh
Selam kızlar
Aman durumlara bak canım ya geyik yapıcak ne keyif var ne bişeySelam bibi. Konunu başıboş bırakma:) Sen olmayınca olmuyor bak
valla bnde tv yi açmk dahi istemiyorum ama gerçklerden kaçış yok malesef..Biraz gundem, biraz sağlık sorunları, insanın canı sıkılıyor işte:)
Önlem almak lazım. Artık, alt katlara değil en üst katlara dadandı hırsızlar. Çatıdan inmek, aşağıdan tırmanmaktan kolay. Bir çatıya çıktılar mı sıradan bütün evleri dolaşıyorlar.
Ayrıca, yok kablo yok uydu yok anten bahanesiyle çatıya çıkmak isteyenleri de çıkarmayın.
malesef oyle, hiçbirimizin ağzının tadı yokAman durumlara bak canım ya geyik yapıcak ne keyif var ne bişey
Aman durumlara bak canım ya geyik yapıcak ne keyif var ne bişey
valla bnde tv yi açmk dahi istemiyorum ama gerçklerden kaçış yok malesef..
malesef oyle, hiçbirimizin ağzının tadı yok
Korkutmak istememiştim, kusura bakma.Ayy zaten korkuyordum böyle biri tarafından dillendirilince daha beter korktum şimdi
Ben de bir gün çöpü koymak için kapıyı açmamla adamın biriyle burun buruna gelmiştim elinde kartla bizim kapının kilidini yokluyordu.
Dürbünden bakmadan dısarı cıkmıyorum artık.