• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

öyle deme canım bende de nodül vardı 18 yaşımdayken biyopsi kötü çıktı neler atlattım

umarım senin ki tertemiz çıkar

çok geçmiş olsun

Saol kuzum. Evet aslında zikretmek bile istemiyorum ama kötü sonuclarla karsılasadabilirim. İlk biyopsi dendiğinde uyuyamadım dusunmekten. Ama şimdi iyiyi düşünmeye calısıyorum. Sana da cok geçmiş olsun ameliyat olup atom mu aldın?

Saol kuzum. Evet aslında zikretmek bile istemiyorum ama kötü sonuclarla karsılasadabilirim. İlk biyopsi dendiğinde uyuyamadım dusunmekten. Ama şimdi iyiyi düşünmeye calısıyorum. Sana da cok geçmiş olsun ameliyat olup atom mu aldın?
evet öyle oldu benimki ameliyattan sonra patalojiye yollandı kanserdi

ama şunu da belirtmek isterim ki tiroid kanseri kanserlerin en iyi huylu seyredeni en yavaş dağılanı

doktorlar üstüne basa basa belirtmişti

benim önce yumurta gibi şişmişti boğazım sonra ultroson yaptılar biyopsi istediler en acilinden

biyopsiyi gittik aynı gün yaptırdık 2 gün içinde sonuç çıktı şüpheli hücreler tespit edilmişti

sonra hemen ameliyat ettiler ,ameliyattan 1 ay sonrada radyoterapi gördüm 4 gün kadar

inşallah seninki tertemiz çıkar da yazamazsın tüm bunları

evet öyle oldu benimki ameliyattan sonra patalojiye yollandı kanserdi

ama şunu da belirtmek isterim ki tiroid kanseri kanserlerin en iyi huylu seyredeni en yavaş dağılanı

doktorlar üstüne basa basa belirtmişti

benim önce yumurta gibi şişmişti boğazım sonra ultroson yaptılar biyopsi istediler en acilinden

biyopsiyi gittik aynı gün yaptırdık 2 gün içinde sonuç çıktı şüpheli hücreler tespit edilmişti

sonra hemen ameliyat ettiler ,ameliyattan 1 ay sonrada radyoterapi gördüm 4 gün kadar

inşallah seninki tertemiz çıkar da yazamazsın tüm bunları

İşte benim nodülüm öyle dısardan belli olmuyor. Ultrasonda 10*15 mm çıktı. Seninki baya buyukmuş. Ses kısıklığım falanda yok. Böyle böyle avutuyorum kendimi. İnşallah canım ya bende öyle umuyorum.

İşte benim nodülüm öyle dısardan belli olmuyor. Ultrasonda 10*15 mm çıktı. Seninki baya buyukmuş. Ses kısıklığım falanda yok. Böyle böyle avutuyorum kendimi. İnşallah canım ya bende öyle umuyorum.
yok benimde ses kısıklığım yoktu bazısı içe bazısı dışa büyürmüş nodüllerin

doktor iyi ki dışa büyümüş erken teşhis edildi demişti

ama benim durumumda doktorların hepsi acil acil herşeyi en acilinden yaptılar 1-2 gün bile ağırdan almadılar

bu tuhafıma gitmişti beni ürkütmüştü

daha öğrenir öğrenmez herşeyi apartopar geçirdim

Katil olası geliyor insanın.
çözüm olacagını sanmıyorum dünya degil ama insanlar vicdan yoksunu oldu her yerde ölen kadınlar kıyıya vuran bebekler savaşlar vs vs. insanın yaşamak içinden gelmiyor nefes alıp vermek bile yük oluyor bazen ama biz insanlar çig süt emmişiz ne yazık ki

çözüm olacagını sanmıyorum dünya degil ama insanlar vicadan yoksunu oldu her yerde ölen kadınlar kıyıya vuran bebekler savaşlar vs vs. insanın yaşamak içinden gelmiyor nefes alıp vermek bile yük oluyor bazen ama biz insanlar çig süt emmişiz ne yazık ki

Doğru soyluyorsun. Anahtar kelime vicdan ve empati. Yapamıyoruz işte, insanca yaşamak sözünün hakkını veremiyoruz. Birilerini öldürebilmek ne kadar kolay.
Bugun bizim haber sitelerinde haber bulamayınca hpg nin basınına baktım biraz. Nefret ediyorlar bizden nefret, tıpkı bizim onlardan ettiğimiz gibi. Çocuğu da ediyor, kadını da, yaşlısı da, genci de... Hele polisten, paralı rutbeli askerlerden... Yazık... Belki yanyana gelse arkadas olacak, kardeşim diyecek ama düşman olmuşuz işte. Ne için?

Buradan hırsızlara sesleniyorum.
Bir senede aynı eve 3 defa neden girersiniz ki? Bu adamlar birden zengin olamayacaklarına göre... İlkinde alacak bir şey yoksa, ikincisinde yoksa, üçüncüsünde de olmaz.

Hayır, siz farklı hırsızlarsanız, neden aranızda iletişim yok? Haber verin birbirinize, bari iş çıkmayacak evlerde yorulmamış olursunuz.

İnsanları boşu boşuna huzursuz ediyorsunuz.

Doğru soyluyorsun. Anahtar kelime vicdan ve empati. Yapamıyoruz işte, insanca yaşamak sözünün hakkını veremiyoruz. Birilerini öldürebilmek ne kadar kolay.
Bugun bizim haber sitelerinde haber bulamayınca hpg nin basınına baktım biraz. Nefret ediyorlar bizden nefret, tıpkı bizim onlardan ettiğimiz gibi. Çocuğu da ediyor, kadını da, yaşlısı da, genci de... Hele polisten, paralı rutbeli askerlerden... Yazık... Belki yanyana gelse arkadas olacak, kardeşim diyecek ama düşman olmuşuz işte. Ne için?
niçin oldugunu bi bulsak zaten sorun kalmayacak ki

Buradan hırsızlara sesleniyorum.
Bir senede aynı eve 3 defa neden girersiniz ki? Bu adamlar birden zengin olamayacaklarına göre... İlkinde alacak bir şey yoksa, ikincisinde yoksa, üçüncüsünde de olmaz.

Hayır, siz farklı hırsızlarsanız, neden aranızda iletişim yok? Haber verin birbirinize, bari iş çıkmayacak evlerde yorulmamış olursunuz.

İnsanları boşu boşuna huzursuz ediyorsunuz.

Senin evine mi girdi 1 yılda 3 defa?

Back