Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlım :)Günaydın kızlar
geldim nihayet canım rahatsızlığın ney?merak ettim seniayy hiç içmedim kız ben ondan merak ediyorum valla
Ah tam cevap yazacaktım gitmişsin kuzum yaa gene
günaydın tatlımGünaydın, mutlu pazarlar
Çocuk parklarında buna benzer aletlerden var fırsat buldukça giderim oğlum sallanırken yada kaydırak kayarken :)Merdiven çıkma aleti kullanan var mı hatunlar?
Bundan
Çocuk parklarında buna benzer aletlerden var fırsat buldukça giderim oğlum sallanırken yada kaydırak kayarken :)
geldim nihayet canım rahatsızlığın ney?merak ettim seni
Ben parkta bulunanlardan kullanırım arada, popo değilde alt bacak çalıştırıyor gibi daha çok canım bence. Fazla abanınca alt bacakta yanma hiddediyorum:)
Popoyu sıkılaştırmada işe yarıyor mu merak ettim de. Günde ne kadar çalışmak gerekiyor falan.
Geçmiş olsun kuzumÖnemli bişey değil canım ya tiroidlerimde nodül varmışta onun için biyopsi yapılacak cuma gunu.
öyle deme canım önemli olmaz olur mu bende de nodül vardı 18 yaşımdayken biyopsi kötü çıktı neler atlattımÖnemli bişey değil canım ya tiroidlerimde nodül varmışta onun için biyopsi yapılacak cuma gunu.