Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Benim üç yaşında oğlum da yanımızda uyuyor bırak kızı :)) seneye oda yapıcam oğluma o zaman ayıracağım tabi nasıl yapacaksam :)

Benim üç yaşında oğlum da yanımızda uyuyor bırak kızı :)) seneye oda yapıcam oğluma o zaman ayıracağım tabi nasıl yapacaksam :)

Ben bir yasinda ayirdim. O zamandan beri ne rahat ettik boynum tutulurdu eskiden hep. Hem esimle de yatak odasinda rahat ettik. Simdi odasinda ama eskisi gibi birakip cikamiyorum. Biberonunu eline verirdim isigi kapatir cikardim. Simdi düzeni bozuldu yaninda durayim istiyor. Üc gündür aglamamisti bugün agladi iste. Ayyh icim kötü oldu yavrumu aglatmaya dayanamiyorum

Ben sabahleyin kızımı bakıvıya verirkenöyle ağlıyor ki yawrum alışıcaz napalıö

selam ben bu aralar çok yoğunum ya siteye falan giremiyorum misafirler falan şöyle elam verip kaçayım dedim özledim sizi entrikacı güzeller geleceğim yakında bir yere kaybolmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…