- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Benim üç yaşında oğlum da yanımızda uyuyor bırak kızı :)) seneye oda yapıcam oğluma o zaman ayıracağım tabi nasıl yapacaksam :)
Ben sabahleyin kızımı bakıvıya verirkenöyle ağlıyor ki yawrum alışıcaz napalıöBen bir yasinda ayirdim. O zamandan beri ne rahat ettik boynum tutulurdu eskiden hep. Hem esimle de yatak odasinda rahat ettik. Simdi odasinda ama eskisi gibi birakip cikamiyorum. Biberonunu eline verirdim isigi kapatir cikardim. Simdi düzeni bozuldu yaninda durayim istiyor. Üc gündür aglamamisti bugün agladi iste. Ayyh icim kötü oldu yavrumu aglatmaya dayanamiyorum
Ben sabahleyin kızımı bakıvıya verirkenöyle ağlıyor ki yawrum alışıcaz napalıö
Canım uykum geldi ya yarın görüşelim olur muAllah sabir versin =( Ben henüz krese vermedim evdeyim cünkü. Biraz kalbimizin dayanmasi gerekiyor. ufff kötü oluyorum düsündükce. Neredensin sen, tanisalim
Peki iyi uykulaarCanım uykum geldi ya yarın görüşelim olur mu
Yayladayım :)))Eses07 napıyorsun tatlım bugün ki akşam çayı yanındaki menün nedir paylaşmadın ben birazdan sütlaç yapacağım
"Hayırlı Cumalar" mesajının altına yazdığın mesaja bakar mısın?Time Traveler olivia S shot Mavi Terlik K kuruyan fasulye
Gosun elektronik el / ev aletleri . Bakım onarım. Teknik servis. +18-60 sohbetler burda. Duyanlar gonsularini çağırsın
Time Traveler olivia S shot Mavi Terlik K kuruyan fasulye
Gosun elektronik el / ev aletleri . Bakım onarım. Teknik servis. +18-60 sohbetler burda. Duyanlar gonsularini çağırsın
He toptan siyirdik . Cuma değil akşam yazıyo; )"Hayırlı Cumalar" mesajının altına yazdığın mesaja bakar mısın?
Ondan bir öncekinde Cuma yazıyordu. Sep yok mu?He toptan siyirdik . Cuma değil akşam yazıyo; )
Arkadaşım yanlış etiketleme olmuş galiba benim alakam yok söylediklerinle, biraz daha dikkatli olur musun lütfenTime Traveler olivia S shot Mavi Terlik K kuruyan fasulye
Yayladayım derken oyi gesmelerrYayladayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?