- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Yap bakalimkek yapayım ozaman :)))) çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdım :)))))
yarın malzemeleri alayımda yaparım bir şansımı denyeyim artıkYap bakalim
He cnm napıyon nerdesin kız yine nerelere gettinSelammmm hayırlı akşamlar kızlar@ehl-i keyf napıyorsun gündüz benden mi bahsediyodun sen...
Ne ararsan var bacı hoşgeldinMerhabalar, konu neydi hemen ortak olmak istiyorum =D
Yok yahu, yogun su aralar harbisimEnharbikızdamı dondurmuş hesabi ne oluyor yahu
Buradayım canım nerelere gitcem açyım damardan şarkıları dinliyom sen napıyon vurma kız bende yok smiley yaHe cnm napıyon nerdesin kız yine nerelere gettin
Buradayım canım nerelere gitcem açyım damardan şarkıları dinliyom sen napıyon vurma kız bende yok smiley yaha varmış kız
Hosbulduuum. Bir tane cocugum var, yataginda aglaya zirlaya uyudu. Uyumasi gerekiyyor diye almamam gerekti. Kafam ve vicdanim cok bozuk yani. Kafa dagitmaya geldim. Bana bir care..Ne ararsan var bacı hoşgeldin
İnşallah canım inşallah...haha deli kız sareyle gündüz konuşurken ikinizin de bayram sonrası bizi teyze yapacağınızdan bahsediyorduk hayırlısıyla
Benim de kızım bir yaşında uyuyor şu anda canın mı sıkkınHosbulduuum. Bir tane cocugum var, yataginda aglaya zirlaya uyudu. Uyumasi gerekiyyor diye almamam gerekti. Kafam ve vicdanim cok bozuk yani. Kafa dagitmaya geldim. Bana bir care..
Bir bucuk yasinda benimki de.. Ya agladi biraz yataktan inmek istedi. Ama simariyor alincada. Korksa bana sarilir ama istemiyor kucagima alincasa. Asagiya inecek ve bazen yerde yatariz orada yataka. Korktumu acaba, haksizlik mi ettim acaba diye kendimi yiyorum. Kafan dagilsin istedim. UffBenim de kızım bir yaşında uyuyor şu anda canın mı sıkkın
Simdilik yok:) ilerde olur mu bilmiyorum tatlim..Huy Meselesi kombin yarışması olmayacak mı daha
Dört gözle bekliyorumSimdilik yok:) ilerde olur mu bilmiyorum tatlim..
Kendi kendine mi uyutmaya çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?