• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ayy hiç içmedim kız ben ondan merak ediyorum valla

Ah tam cevap yazacaktım gitmişsin kuzum yaa gene
Canim kesinlikle denemelisin sahsen ben cok seviyorum.Çokk faydali bir meyve ben oglumun bogazlari surekli iltihap oluyordu ona sifa olsun diye marmelata benzer yaptım bundan hergün 1 tatli kaşığı yedirdim inanilmaz faydasını gördüm ozaman kesfettim sonrada böyle serbetini yapmaya basladim agizda buruk bir tat birakiyor süper rr hele yazin buz atiyorum icine o fotodaki konsantre hali onu sulandirarak kullaniyorsun google gir faydalarina bak kesin yaparsın. Eylül de çıkıyor simdilerde almazsan bulamazsan birdaha kışlık hazirla koy dolabina bu konsantre sekli aylarca dayaniyor

="sare_sare, post: 42446129, member: 657155"]günaydın kızlarr,,

bu ayda teyze olamıyosunuz :KK43:[/QUOTE]
Üzülme lütfen bende buay hüsrana uğradım gecen aydan kimyasalim var ondan once 1 kimyasalim daha var ondan oncede 2 kurtajim ustelik 10 haftalik olan bebeğim wc de elime düştü parmaklarini sevmistim:KK61: höyküre höyküre ağladım dün tam 2, 5 senedir Bebeğimi bekliyorum ama inan kayıplar beklemekten daha çok üzüyor ve enazindan olmadiginda diğer aya umut bagliyorsun kayiplarda 1 er sene ara verdim ben.Olacak inşallah ben inanıyorum. Rabbim beterinden korusun.Mesela ben hem hamis değilim hemde adet olamadım hala böyle bir bekleyiş
Sen ne zamandır deniyorsun?

="sare_sare, post: 42446129, member: 657155"]günaydın kızlarr,,

bu ayda teyze olamıyosunuz :KK43:
Üzülme lütfen bende buay hüsrana uğradım gecen aydan kimyasalim var ondan once 1 kimyasalim daha var ondan oncede 2 kurtajim ustelik 10 haftalik olan bebeğim wc de elime düştü parmaklarini sevmistim:KK61: höyküre höyküre ağladım dün tam 2, 5 senedir Bebeğimi bekliyorum ama inan kayıplar beklemekten daha çok üzüyor ve enazindan olmadiginda diğer aya umut bagliyorsun kayiplarda 1 er sene ara verdim ben.Olacak inşallah ben inanıyorum. Rabbim beterinden korusun.Mesela ben hem hamis değilim hemde adet olamadım hala böyle bir bekleyiş
Sen ne zamandır deniyorsun?[/QUOTE]
9 ay oldu canım,
senin yaşadıklarında çok zormuş Allah sabır versin..

Sen ne zamandır deniyorsun?
9 ay oldu canım,
senin yaşadıklarında çok zormuş Allah sabır versin..[/QUOTE]
Kac yasindasin buarada? Bizde burdan yazariz inşallah birgün hamisiz diye:anneadayı:

Back