- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
tabi tarifin ve fotoların varsa katıl hemen bol şans
Ben yapılışını çekmedim canım ya, en son çektim yaptıktan sonra. Bilsem çekerdim aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi tarifin ve fotoların varsa katıl hemen bol şans
yoo sade keklerle de katılan var, bence şansını denebaktım da benim kek bu yarışmaya katılamaz ben limonlu düz kek yaptım bu seninki süper yumuşacık ve de soslu mmm
Canim kesinlikle denemelisin sahsen ben cok seviyorum.Çokk faydali bir meyve ben oglumun bogazlari surekli iltihap oluyordu ona sifa olsun diye marmelata benzer yaptım bundan hergün 1 tatli kaşığı yedirdim inanilmaz faydasını gördüm ozaman kesfettim sonrada böyle serbetini yapmaya basladim agizda buruk bir tat birakiyor süper rr hele yazin buz atiyorum icine o fotodaki konsantre hali onu sulandirarak kullaniyorsun google gir faydalarina bak kesin yaparsın. Eylül de çıkıyor simdilerde almazsan bulamazsan birdaha kışlık hazirla koy dolabina bu konsantre sekli aylarca dayaniyorayy hiç içmedim kız ben ondan merak ediyorum valla
Ah tam cevap yazacaktım gitmişsin kuzum yaa gene
Üzülme lütfen bende buay hüsrana uğradım gecen aydan kimyasalim var ondan once 1 kimyasalim daha var ondan oncede 2 kurtajim ustelik 10 haftalik olan bebeğim wc de elime düştü parmaklarini sevmistim höyküre höyküre ağladım dün tam 2, 5 senedir Bebeğimi bekliyorum ama inan kayıplar beklemekten daha çok üzüyor ve enazindan olmadiginda diğer aya umut bagliyorsun kayiplarda 1 er sene ara verdim ben.Olacak inşallah ben inanıyorum. Rabbim beterinden korusun.Mesela ben hem hamis değilim hemde adet olamadım hala böyle bir bekleyiş="sare_sare, post: 42446129, member: 657155"]günaydın kızlarr,,
bu ayda teyze olamıyosunuz
9 ay oldu canım,Üzülme lütfen bende buay hüsrana uğradım gecen aydan kimyasalim var ondan once 1 kimyasalim daha var ondan oncede 2 kurtajim ustelik 10 haftalik olan bebeğim wc de elime düştü parmaklarini sevmistim höyküre höyküre ağladım dün tam 2, 5 senedir Bebeğimi bekliyorum ama inan kayıplar beklemekten daha çok üzüyor ve enazindan olmadiginda diğer aya umut bagliyorsun kayiplarda 1 er sene ara verdim ben.Olacak inşallah ben inanıyorum. Rabbim beterinden korusun.Mesela ben hem hamis değilim hemde adet olamadım hala böyle bir bekleyiş
Sen ne zamandır deniyorsun?
Kac yasindasin buarada? Bizde burdan yazariz inşallah birgün hamisiz diye[/QUOTE]9 ay oldu canım,
senin yaşadıklarında çok zormuş Allah sabır versin..
selam kızlar uğrayamıyorum.
@Bilgece den haber varmı acaba
yok canım banlanmadı üyelik dondurdu bilgeceÇok ban yiyor aralar
Nedenyok canım banlanmadı üyelik dondurdu bilgece
onu kimse bilmiyor :)
28 canımSare Lavinya kaç yaşındasın cnm
bilgecedenmi?Sare Lavinya hiç haber aldınız mı
28 yaşındayım canım[/QUOTE]Kac yasindasin buarada? Bizde burdan yazariz inşallah birgün hamisiz diye
Hem deneyeli 9 ay olmuş sanırım kısa bir süre değil ama uzunda değil inş kurbandan sonra @Ayse Asena 42 ve sen çifte mutluluk yaşatacaksınız bize28 canım