- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
hemde bayağı ama hastalıklardan çok koruyordu
ne diyecek ilaç yazıp gönderiyorlar azcık kansızlığı var o kadar yoksa tahlilleri iyi
geçenlerde doğum günüydü hasta diye birde babam kaza geçirdiğinden ertelemiştik 2 gün geç yaptık ama yine huysuzdu
iyi canım maşallahı varYemeside iyidemi
Canım ekinezyalı şuruplar var,bağışıklık sistemini güclendiren,ben gećen kışı onunla atlattım. Kreşe gitmesine rağmen çok hasta olmadı kızım. Denemediysen al derim.geçenlerde doğum günüydü hasta diye birde babam kaza geçirdiğinden ertelemiştik 2 gün geç yaptık ama yine huysuzdu
iyi canım maşallahı varağzı hiç durmaz ama kilolu değil boyu çok uzun 3 yaşına yeni bastı 5 gün evvel ama
boyu 98 cm
sağolasın canım ciddi sayılır parmağını iş makinasına kaptırmış ucu parçalanmış kaç gün kahroldum ama şuan morali ve durumu iyi şükür 2 aya tam iyileşecekmişPasam benim ya , insanin eli kolu bağlanıyor hasta olduklarinda
Geçmiş olsun babanada cnm ins ciddi bisey yoktur
kilo 15,5Boyu iyiymis masaallah bzde 18 ay asisin da 77 diydik snirdaydi bu ay gttimde 80 olmissutle kefir icirmeye basladim uzadi bir anda..
Kilosu ne kadar
sağol canım araştırayım bir alırımCanım ekinezyalı şuruplar var,bağışıklık sistemini güclendiren,ben gećen kışı onunla atlattım. Kreşe gitmesine rağmen çok hasta olmadı kızım. Denemediysen al derim.
seninkinin de boyu iyi şimdiden maşallahBoyu iyiymis masaallah bzde 18 ay asisin da 77 diydik snirdaydi bu ay gttimde 80 olmissutle kefir icirmeye basladim uzadi bir anda..
Kilosu ne kadar
seninkinin de boyu iyi şimdiden maşallah
kilo 15,5
boyu fazla kilosu boya göre az
teşekkür ederim geçer inşallah
Off benimde çok güzel şeyler yazsım vardıda banım en az 5 gündürevleri yol ustudur
kemeri bel ustudur
gecme her gun burdan
demesinler dostudur
banlanmadan once son sozum size
Bibibella
ben kacirmisim senin o surgunu? ne ara gittin geldin?Off benimde çok güzel şeyler yazsım vardıda banım en az 5 gündürkorkuyorum müdürümden iyi demişsin ama
Yok banlanmafdım banlanırsam 5 gün olur en az çok yahuben kacirmisim senin o surgunu? ne ara gittin geldin?
@2kedi annesi kolay gelsin Kızılcık şerbeti yaptim icine azda buz at oh miss temizlik yaparken sicakladikca koy koy iç
ne biyopsisi hayırdır hasta mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?