- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Yok cnm ondan oldğunu sanmıyorum sirke kullanırım ben de deterjan değilikliği yaramadı sanırım önceden amwayın deterjanını kullanırdım pırıl oırıl çıkardıben parlatıcı yerine birazda sirke ekliyorum, ozaman pırıl pırıl oluyo bi öyle denesen?
ben fairy kullanıyorum uzun zamandır. gercekten güzel yıkıyorYok cnm ondan oldğunu sanmıyorum sirke kullanırım ben de deterjan değilikliği yaramadı sanırım önceden amwayın deterjanını kullanırdım pırıl oırıl çıkardı
Olabilir pervanelweri tıkandı belkideDonen su pervanelerinin deliklerine benim bazen yumurta kabugu falan kaciyor o zaman guzel yikamiyor ben oyle oldugunda bosaltip tamamen makine temizleyici kullaniyorum bir kac bildik markanin var cok pahali gecenlerde a 101 de gordum aldim ama henuz denemedim oyle birsey alip kullan bence
Fairy yada finish düşünüyırdum ben de markete gideyim hangisi ucuzsa birini tercih ederimben fairy kullanıyorum uzun zamandır. gercekten güzel yıkıyor
Günaydın
kızlara noldu ya gene nerden ban yedilerhiç uslu durmuyorlar ki
Evelynn biyopsi sonucun çıktı mı? Nasılsın?
Fairy yada finish düşünüyırdum ben de markete gideyim hangisi ucuzsa birini tercih ederim
Yok canım daha biyopsi olacağıma yeni karar verildi. Biyopsiyi taaa 11inde yapacaklarmış. Aman uzattıkça uzatıyolar yaa
harbiden de ya .
inşallah iyi sonuçlarla dönersin.
Fairy alayım o zaman herkes ondan memnunBende fairy kapsül kullanıyorum. Finish deterjan kalıntısı bırakıyordu benim makinede. Aradım sordum yarım tablet kullanın falan dediler saçma sapan ben de fairy e gectim şuan memnunum
günaydın kızlarr,,
bu ayda teyze olamıyosunuz
tek tesellim o zaten :))Olsun hepimiz daha genceciğiz sen de çıtır çıtırsın maşallah. Acelemiz yok bekleriz sen canını sıkma
şimdi ben kek yarışmasına katılıyorum, şu konumu açayımda foto falan ekliyeyim gelirim yine öptüm sizi
şimdi ben kek yarışmasına katılıyorum, şu konumu açayımda foto falan ekliyeyim gelirim yine öptüm sizi
tabi tarifin ve fotoların varsa katıl hemen bol şansBen daha dün tazecik kek yaptım katılabilir miyim acaba hemen bakayım konuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?