- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Aaa çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah ciddi birşey degildir. Hoş Mert kızımla yasit sanirım 3 yas,dolayısıyla kolay atlatamıyorlar bizim gibi,insan uzülüyor.sağol canım hastalıklarla boğuşuyorum 1 haftadan beri mert hasta ben 2 gündür hastayım kış gelmeden mahvolduk
sağol canım hastalıklarla boğuşuyorum 1 haftadan beri mert hasta ben 2 gündür hastayım kış gelmeden mahvolduk
teşekkür ederim geçer inşallahGeçmiş olsun
evet senin kızla aynı zamanda doğmuşlar aralarında bir kaç gün varAaa çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah ciddi birşey degildir. Hoş Mert kızımla yasit sanirım 3 yas,dolayısıyla kolay atlatamıyorlar bizim gibi,insan uzülüyor.
sağol canımGeçmiş olsunthemis1990
sağolasıngeçmiş olsunthemis1990
Tekrar geçmiş olsun canım. Insallah bir an önce toparlanır.evet senin kızla aynı zamanda doğmuşlar aralarında bir kaç gün var
çocuğum bu ayı hep hasta geçirdi alerji geçti derken sonra da boğaz enfiyoksiyonu
geçen hafta ateşlendi hastanelere düştük yine iğne yedi bir sürü bir hafta oldu hala tam iyileşmiş değilNldu.mert pasaya
Guzm bnm rabbim sifa versin insgeçen hafta ateşlendi hastanelere düştük yine iğne yedi bir sürü bir hafta oldu hala tam iyileşmiş değil
sağol canım ağustos ayının yarsını hasta geçirdi maalesef tam alerjiyi atlattı derken geçen hafta da bu olduGuzm bnm rabbim sifa versin ins
sağol canım ağustos ayının yarsını hasta geçirdi maalesef tam alerjiyi atlattı derken geçen hafta da bu oldu
kaç tane iğne yedi ne ağladı yavrum
yok değil aslında da sütten 2 buçuk yaşında kestiğimden beri hasta oluyor daha öncesinde hiç olmazdıBunyesi zayif mi
yok değil aslında da sütten 2 buçuk yaşında kestiğimden beri hasta oluyor daha öncesinde hiç olmazdı
bu ay ne olduysa olanlar oldu hiç doğru dürüst hasta olmayan çocuk bu ay hep hasta
hemde bayağı ama hastalıklardan çok koruyorduBayada emmis , ben oglani birakli 2 ay oldu bayram sonu birskmistim sukur ki bir rahatsizligi olmadi masallah.
Dr lar ne diyor pki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?