- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
iyi geceler canım aminBen hatırladım hakseveri nikini hatırladım Rabbim sabır versin.
İyigeceler kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler canım aminBen hatırladım hakseveri nikini hatırladım Rabbim sabır versin.
İyigeceler kızlar :)
Sorma canım valla duydum dünyam başıma yıkıldı sanki hiçte tanımıyorum kendisini hele bide profiline baktım ahhh ahhh
Ben şimdi topiğine bakdım arkadaşları tlf konuşuyorlarmış iyi oldunu yazmışlar ve gördümki 2. Bebeğinede hamile Rabbim ona hayırlı Ömür versin inş.Aynen aynen. Zeynebin annesi desinler demis ya orda koptum zaten kimbilir ne durumdadir. Allahim sabir versin, imtihan dunyasi iste. Dunyada ölümden baskasi yalan gerçekten.
Ben şimdi topiğine bakdım arkadaşları tlf konuşuyorlarmış iyi oldunu yazmışlar ve gördümki 2. Bebeğinede hamile Rabbim ona hayırlı Ömür versin inş.
Ben şimdi topiğine bakdım arkadaşları tlf konuşuyorlarmış iyi oldunu yazmışlar ve gördümki 2. Bebeğinede hamile Rabbim ona hayırlı Ömür versin inş.
Hayirli geceler canim amin insallah..Hayırlı geceler kızlar haksever arkadaşımızın başı sağolsun Allah sabır versin
Amin hoşgeldin ablam sanada hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar haksever arkadaşımızın başı sağolsun Allah sabır versin
Bende gördüm bibi gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor içime işledi o kadar üzüldüm kiSorma canım valla duydum dünyam başıma yıkıldı sanki hiçte tanımıyorum kendisini hele bide profiline baktım ahhh ahhh
Amin inşallah canımAmin amin insallah. Rabbim evlat acisi gostermesin kimseye...
günaydın canım senin bayramın da kutlu olsunHerkese günaydın ,30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
sana da günaydın canım senin bayramında kutlu olsunGünaydın mutlu pazarlar,30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsun
selam tatlım eve geldim sonunda
hoşgeldinselam tatlım eve geldim sonunda
hoşbuldumhoşgeldin