• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Sorma canım valla duydum dünyam başıma yıkıldı sanki hiçte tanımıyorum kendisini hele bide profiline baktım ahhh ahhh

Aynen aynen. Zeynebin annesi desinler demis ya orda koptum zaten kimbilir ne durumdadir. Allahim sabir versin, imtihan dunyasi iste. Dunyada ölümden baskasi yalan gerçekten. :KK42:

Aynen aynen. Zeynebin annesi desinler demis ya orda koptum zaten kimbilir ne durumdadir. Allahim sabir versin, imtihan dunyasi iste. Dunyada ölümden baskasi yalan gerçekten. :KK42:
Ben şimdi topiğine bakdım arkadaşları tlf konuşuyorlarmış iyi oldunu yazmışlar ve gördümki 2. Bebeğinede hamile Rabbim ona hayırlı Ömür versin inş.

Ben şimdi topiğine bakdım arkadaşları tlf konuşuyorlarmış iyi oldunu yazmışlar ve gördümki 2. Bebeğinede hamile Rabbim ona hayırlı Ömür versin inş.

Amin aminnn insallah. Iyi olmasina cok sevindim.. insallah hep iyi olur. Ikinci evladina tutunur insallah.
Rabbimin hikmeti, bir yerden alirken bir yerden veriyor. Sukurler olsun..

Amin aminnn insallah. Iyi olmasina cok sevindim.. insallah hep iyi olur. Ikinci evladina tutunur insallah.
Rabbimin hikmeti, bir yerden alirken bir yerden veriyor. Sukurler olsun..

Sorma canım valla duydum dünyam başıma yıkıldı sanki hiçte tanımıyorum kendisini hele bide profiline baktım ahhh ahhh
Bende gördüm bibi gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor içime işledi o kadar üzüldüm ki

Allah kimseyi evladıyla sınamasın:cry::KK42::KK42::KK42:

kızlar sizi çok seviyorum ailem arkadsım oldunuz bugün ogluşla dışarda olacam sizi özleyecem bana sanş dileyin e ee oğluşla gezmek çok zaor olacak hele ki alışveriş :D

Back