Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

M msg haftanın en az 3 günü bizdeler bugün arkadsının kınası varmışta işte dönüşte gelip bizde kalacakmış aynı şehirdeyiz istede evinede gider bi gün boş koymuyorlar

="themis1990, post: 42182190, member: 392825"]tüh ya şansıma tüküreyim olsun bir gün yine foto günü yaparız görürüm

bibiyi,darkı biliyorum zaten[/QUOTE]
Gecmis olsun geçen hafta kusma ishalden serum yedim doktor salgın var dedi recete yazdi eve geldim wc yegirdim ve 4mm he yyakın böbrek taşı düşürdüm ve anında duzeldim meğer böbrek taşındanmis :KK51: 2 3 gündür yine midem fena bugün baktim ince ince kum var yine idrarda taşın devamı var sanırım

Surrender .!.:
ohhoo ben o arada tavuk haşladım, salata yaptım ve bulasıkları dızdım :KK53:
bazen hamıle oldugumu unutuyorum
Bende valla yemeğimi yedim.canım enerjini bitirme şimdiden karnın cıktımı.30.haftalara gel tezgaha yaklaşıp bulaşık yıkayamıyorsun valla

="themis1990, post: 42182190, member: 392825"]tüh ya şansıma tüküreyim olsun bir gün yine foto günü yaparız görürüm

bibiyi,darkı biliyorum zaten
Gecmis olsun geçen hafta kusma ishalden serum yedim doktor salgın var dedi recete yazdi eve geldim wc yegirdim ve 4mm he yyakın böbrek taşı düşürdüm ve anında duzeldim meğer böbrek taşındanmis :KK51: 2 3 gündür yine midem fena bugün baktim ince ince kum var yine idrarda taşın devamı var sanırım[/QUOTE]
sağolsın sanmıyorum böbreklerde birşey olduğunu midemi üşüttüm sanırm geçmezse doktora giderin

Back