Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

:KK57::KK57::KK57:
Hangi ara açtınız, hangi ara 90 küsür sayfa yaptınız, iyi ki bir mekanda falan toplanmıyorsunuz, bu çeneyle ordan atılırdınız :KK59:

Neyse burda deşarj olun, kendi halinde mazbut topiklerde geyik yapmazsınız hiç olmazsa.

Abla buyur sen de katil bize bi videolar gondermisler gül gül kendine gelemezsin o derece :KK70::KK70:

Hangi ara açtınız, hangi ara 90 küsür sayfa yaptınız, iyi ki bir mekanda falan toplanmıyorsunuz, bu çeneyle ordan atılırdınız :KK59:

Neyse burda deşarj olun, kendi halinde mazbut topiklerde geyik yapmazsınız hiç olmazsa.
aşk olsun abla biz kötü yaramaz kızlar mıyız ki mazbut topiklere giremeyelim

sende gel katıl bize bir konuda(şu arabada bağıra bağıra şarkı söyleyen kıza tepki vermeyen anne konusu) ne kadar çılgın olduğunu yazmıştın

o zamandan beri kkdeki herkeslerden çılgın eğlenceli olduğunu düşünürüm vede cımbızlı

Bilgisayardan yapiliyor. Vocaroo.com a gir ordan direk karsina cikiyor zaten. Kaydettigin sesin linkini de buraya kopyala yapistir yaparsin.

Oo uzun is pcyi acamam telde iyiyim. :KK53: Ocagin altini kapatmam gerekiyor ona bile kalkmaya useniyorum yangin cikmaz umarim beklemedeyim:KK70:

Geyikte kendini bilen elit bayanlar diye konu var oraya gidiyorum ben :cool:
kız o topik bizimdi bir aralar benden başka kimse kalmadı kayboldu bizimkiler sende burda takıl iyisi:KK70::KK70:
sesin çok güzelmiş tam seslendirme yapılacak tonda:KK19:

tüh ya şansıma tüküreyim olsun bir gün yine foto günü yaparız görürüm

bibiyi,darkı biliyorum zaten
themis benim fotolar duruyor dur izleyim istersen bakabilirsin ben seni gördüm sonuçta:KK15:
Arkadaşlar yanlız,bu konuda olduğum babamın kulağına giderse çok piss azar işitirim :KK70: :KK70:
Ben çok takvayım ayoool ne işim var burda :63: :KK70: :KK70:
kız hiç takva yeri değil bura fitne fucur dedikodu hah bide +18 aman yakalanayım deme :KK70::KK70:

kız o topik bizimdi bir aralar benden başka kimse kalmadı kayboldu bizimkiler sende burda takıl iyisi:KK70::KK70:

themis benim fotolar duruyor dur izleyim istersen bakabilirsin ben seni gördüm sonuçta:KK15:

kız hiç takva yeri değil bura fitne fucur dedikodu hah bide +18 aman yakalanayım deme :KK70::KK70:
Aynen ya :D yakalnmasam bari :)

tamam bakıyım canım

Mudurum, yeni konu baslıgı hazır.."forumdan birini pıcakla"

Kurallar net olsun, uymayanı banla..ne guzel eksınlı bi konumuz vardı, geyik yapmayanlara kıyma:KK61:

Bu topigin mudavimlerine yasak olsun mesela o konu:KK53:

Back