Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ya trthd de yayınlanıyor. Ben orda izliyorum. Eski bölümler ama ilk defa izliyorum :))

Şimdi kaydettin ya aşşağıda kaydettiğin sesin linki var. kopyala yapıştır yapıyosun..

Ben başka bir şey gördüm o zaman tv de. Ya da orda da yayınlanıyordur bilmiyorum.

Adamlar vahşi doğanın içinde yardımsız, araçsız yaşıyorlar o mu?

@Margarikotin döngü halinde devam edecek diyorsun anlıyorum ama zaten konu kapansa bile yine o mesajları alıntılayıp başka bir konuda da cevap verebilir üyeler. Hani zaten tartışmaya devam etmek isteyen üye kapanan konuyla sınırlı kalmaz ki. Bilmiyorum bence konu kapatma işin kolayına kaçmak gibi geliyor, bunları önlemek için başka caydırıcı yöntemler bulmak lazım.

Ben başka bir şey gördüm o zaman tv de. Ya da orda da yayınlanıyordur bilmiyorum.

Adamlar vahşi doğanın içinde yardımsız, araçsız yaşıyorlar o mu?

evet evet o. Haklısın discovery channelda gösteriliyormuş yeni bölümler. Benim izlediklerim eski bölüm :-)

Bugünki menüm;

Yayla çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Dolma
Kabak çiçeği sarması
Kabak yemeği
Ayran
Salata
Karpuz
Dondurma
:kk77:

Sanırım acıktım
:KK45:

bu kadar çeşiti kaç kişi yıyorsunuz? :KK53:
olsa olsa içlerinden; taze fasulye, bulgur pilavı ve salata aksam yemegımız olur.
kim yıyecek o kadar yemegı.
hatta bazen tek çeşit yemek ve salata olur.

kız eses maşallah ben şu an acı biberle et yedim biraz. onları da tosta attım. Sen bunları ne ara yaptın kız :-)

aynen ben de trthd den izliyorum harika ya tam benlik işte :-)
Trthd yi çok izliyorum bende genelde belgesel oluyor hayvanlarla ilgili çok seviyorum :KK73:

canım sorma ya gezmeye gittik midemi bir sancı tuttu bir kusma tuttu

çok kötüydüm yeni yeni kendime geliyorum

mert desen onun da ayağı incinmiş acıyıııııı acıyııı diye ortalığı inletti
Güneş çarpmış olmasın :cry:

Back