- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
o pırıl pırıl gök yüzü mis gibi hava ama kısacık sürüyorBende yaa o ilkbaharda ilk bulutsuz güneşli gökyüzü oluyorya böyle masmavi parıl parıl, ölüyorum o zamanlar içim ısınıyor
Normalde kafama göre yerdim yani ne istersem şimdi kahvaltı için poğaca fln bıraktım salatalık domates peynir alıyorum azNasıl verdin 10gunde 5 kiloo
Bende bi nicki minajla yarısırım yani
Bizde anca tuvalet kağıdıyla baş ediyoz hiç durmuyor o burun Minicik şey sürekli akıyoreşim ucuzlukdan alıyor adam napsın
o pırıl pırıl gök yüzü mis gibi hava ama kısacık sürüyor
Normalde kafama göre yerdim yani ne istersem şimdi kahvaltı için poğaca fln bıraktım salatalık domates peynir alıyorum az
öğlen çorba içiyorum akşam yine ne yemek varsa yemek sadece belki çok canım çekerse 1 dilim tam buğday ekmek.
ama şu sıralar çok saldım kendimi ya bakıyorum canım kurabiye çekiyor yiyorum öğlen yemiyorum öyle denkleştiriyorum alamadım henüzhayvan gibi yemeği özledim
1.72 boyum 75 tim 70 oldum bütün kilom basenimde yemin ederim bide ay sonu sözüm var tutuştum artıkİyi vermişsin ya kac kg fazlan var ki
1.72 boyum 75 tim 70 oldum bütün kilom basenimde yemin ederim bide ay sonu sözüm var tutuştum artık
Canım sabah sabah Kafanmı iyi ne içtin sen bakimULUS CEBECİ ÇANKAYAAAAAA
GARDAŞ DERİZ KANKAYAAAA
BİZE HER YOL PARİS DEĞİLLLLL
LA BİZE HER YER ANGARAAAAAAA
güzel şeyler hep kısa sürer zatenMaleseff
İyi vermişsin ya kac kg fazlan var ki
güzel şeyler hep kısa sürer zaten
bak kışa bir geliyor gitmiyor
Canım sabah sabah Kafanmı iyi ne içtin sen bakim
Bu şarkıya oğlum bayılıyor 6 aylıktan beri bu şarkıyla oynuyor kanke kanke diye diyeULUS CEBECİ ÇANKAYAAAAAA
GARDAŞ DERİZ KANKAYAAAA
BİZE HER YOL PARİS DEĞİLLLLL
LA BİZE HER YER ANGARAAAAAAA
Ama erkek arkadaşım kibrit çöpü gibi sorun orda ya :)Ay bende cok bişey sandım kız iyisin genede
Bu şarkıya oğlum bayılıyor 6 aylıktan beri bu şarkıyla oynuyor kanke kanke diye diye
Ama erkek arkadaşım kibrit çöpü gibi sorun orda ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?