Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

bende bir ara izliyordum onu ya bak aklıma geldi yarım kalmıştı iyi izlemeler ben gerçi mangasını okumusum galiba o mu yarım kalmıştı hatırlayamadım bak neyse biliyorum ama onu
Gerçekten güzel izlemeye devam et bence

Özür dilerim zor duruma gireceğini bilseydim asla böyle bişey yapmazdım, yani açıkca yazmazdım enazından kimseye kasdi bi durumum yok Haklısınız düşünmeden yapılmış bi haret oldu
Oy verirken pro üye olmak isteyenlere göre mi veriyorsunuz ? O kadar emek harcayan katılımcı var onlara ayıp olmamış mı ?

Bosver napak bizde fransiz fransiz takiliriz naptiniz siz ceyiz serme isi bitti mi? Gecen hafta sarkhana gittim bu cumartesi yine gidicem nabarsin
Anaa gittin mi kız sen? Bizim Çeyiz işi bitti çok şükür ya. Aslında cumartesi bosum sanırım tabi ani misafir gelmezse
Cumadan konuşuruz ayarlarız. Ne aldın kız? ?

biz de olmaz mesela. denesek kesin ölürüz
vazgecmek ısterız ip o kadar saglamdır ki orada ölürüz
orası kesin kesin de çok mantıksız geldi bana yaaa kadın ölmedi diye tazminat ödüyorlar

ben öyle bir durumda olsam aklıma tazminat mı gelecek kasıtlı yapılmış bir şey gibi

haklısın abla o ip sağlam olsaydı ölecektin al sana para

Anaa gittin mi kız sen? Bizim Çeyiz işi bitti çok şükür ya. Aslında cumartesi bosum sanırım tabi ani misafir gelmezse
Cumadan konuşuruz ayarlarız. Ne aldın kız? ?

Kiz sen banliydin ulasamadim sana bende doktordan sonra gittim arkadasla esim goturdu, gec saate kaldik han kapaniyordu pek bisey alamadim seker kutulari logusa tac terlik takim minik kavanozlar sepet kolonya balon falan aldim ama eksikler kaldi tabi bak kavanozlarla bunu yaptim. İsme karar verdigimde etiket siparisini verip ustune yapistiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…