- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Ben iplerim seni
Ayy bunlar çok şirin. Ama varya bebek için asıl eşyalar başka bir handa var. Adını unuttum ama yerini çok iyi biliyorum. Oranın Mescidi var diye gidip hep orda namaz kılardik ondan biliyorumKiz sen banliydin ulasamadim sana bende doktordan sonra gittim arkadasla esim goturdu, gec saate kaldik han kapaniyordu pek bisey alamadim seker kutulari logusa tac terlik takim minik kavanozlar sepet kolonya balon falan aldim ama eksikler kaldi tabibak kavanozlarla bunu yaptim. İsme karar verdigimde etiket siparisini verip ustune yapistiricam
Eki Görüntüle 1615313 Eki Görüntüle 1615313
ahh ne güzel ne marifetlisinKiz sen banliydin ulasamadim sana bende doktordan sonra gittim arkadasla esim goturdu, gec saate kaldik han kapaniyordu pek bisey alamadim seker kutulari logusa tac terlik takim minik kavanozlar sepet kolonya balon falan aldim ama eksikler kaldi tabibak kavanozlarla bunu yaptim. İsme karar verdigimde etiket siparisini verip ustune yapistiricam
Eki Görüntüle 1615313 Eki Görüntüle 1615313
kk iyi gidiyor yaabazen temelli gidesim geliyorda sonra diyorum aman çokta tıınnn
temelli mibazen temelli gidesim geliyorda sonra diyorum aman çokta tıınnn
oyy canımm
Ayy bunlar çok şirin. Ama varya bebek için asıl eşyalar başka bir handa var. Adını unuttum ama yerini çok iyi biliyorum. Oranın Mescidi var diye gidip hep orda namaz kılardik ondan biliyorum
ahh ne güzel ne marifetlisin
Onu biliyorum yahu hani bir site olabilir filan diye düşünmüştümherkes bunu soruyor nereden bulucam yahu googleden tabi ki
bu arada sana da merhaba hoşgeldin
Cicim ya yüz yüze görüşmesekte sana içim ısındı nedenseoyy canımm
Ayy bunlar çok şirin. Ama varya bebek için asıl eşyalar başka bir handa var. Adını unuttum ama yerini çok iyi biliyorum. Oranın Mescidi var diye gidip hep orda namaz kılardik ondan biliyorum
Yoo ben gidebilirim belki 1 senedir nerdeyse hiç girmiyordum hadi gene gireyim dedim başladım yoksa bi oyun var onu oynuyorum oyalar beni çok istesem gitmekkk iyi gidiyor yaa
giden gerı gelıyo genelde.
şöyle kafanı cıkar camdan sağlam bi dıyafram nefesı al kendıne gelırsın
Deliyim gözü kara deliyim yakarım kk yıda yakarım yaparım bilirsintemelli mibir delilik yapma sakın
yok belli bir site yok bir sürü farklı siteden buluyorumOnu biliyorum yahu hani bir site olabilir filan diye düşünmüştümhoşbuldum nasılsın? yorumlarını beğendiğimde olmuştu ama konuşmak bugüne kısmet oldu
insan bir şeye sardı mı bırakamıyor dımı kolay kolayYoo ben gidebilirim belki 1 senedir nerdeyse hiç girmiyordum hadi gene gireyim dedim başladım yoksa bi oyun var onu oynuyorum oyalar beni çok istesem gitmek
Deliyim gözü kara deliyim yakarım kk yıda yakarım yaparım bilirsin
Yoo ben gidebilirim belki 1 senedir nerdeyse hiç girmiyordum hadi gene gireyim dedim başladım yoksa bi oyun var onu oynuyorum oyalar beni çok istesem gitmek
Yoo ben gidebilirim belki 1 senedir nerdeyse hiç girmiyordum hadi gene gireyim dedim başladım yoksa bi oyun var onu oynuyorum oyalar beni çok istesem gitmek
Aynen bende yeni yeni açıldım kızlar sağolsunAyy bibi arada banada geliyolar 1 sene bende hic girmedim, bu ara biraz girdim ama yine de eskisi kadar aktif degilim
Şimdi anladımyok belli bir site yok bir sürü farklı siteden buluyorum
teşekkürler iyiyim sen nasılsın?
bdv de mi yorumlarımı okumuştun
Haaa evet evet havuzlu hanBiliyorum canim havuzlu handa benim orayla isim yok ilk bebekte gitmistim ordan alinacak eksiklerim yok yani. Sarkhanla hurriyet carsisi bana yeter
Tesekkur ederim canim seviyorum ugrasmayi
Benim de sana isinmisti sagol canim benimCicim ya yüz yüze görüşmesekte sana içim ısındı nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?