Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ben iplerim seni
oyy canımm

Ayy bunlar çok şirin. Ama varya bebek için asıl eşyalar başka bir handa var. Adını unuttum ama yerini çok iyi biliyorum. Oranın Mescidi var diye gidip hep orda namaz kılardik ondan biliyorum

ahh ne güzel ne marifetlisin

oyy canımm

Ayy bunlar çok şirin. Ama varya bebek için asıl eşyalar başka bir handa var. Adını unuttum ama yerini çok iyi biliyorum. Oranın Mescidi var diye gidip hep orda namaz kılardik ondan biliyorum

Biliyorum canim havuzlu handa benim orayla isim yok ilk bebekte gitmistim ordan alinacak eksiklerim yok yani. Sarkhanla hurriyet carsisi bana yeter

ahh ne güzel ne marifetlisin

Tesekkur ederim canim seviyorum ugrasmayi

herkes bunu soruyor nereden bulucam yahu googleden tabi ki

bu arada sana da merhaba hoşgeldin
Onu biliyorum yahu hani bir site olabilir filan diye düşünmüştüm hoşbuldum nasılsın? yorumlarını beğendiğimde olmuştu ama konuşmak bugüne kısmet oldu

oyy canımm

Cicim ya yüz yüze görüşmesekte sana içim ısındı nedense

kk iyi gidiyor yaa
giden gerı gelıyo genelde.
şöyle kafanı cıkar camdan sağlam bi dıyafram nefesı al kendıne gelırsın
Yoo ben gidebilirim belki 1 senedir nerdeyse hiç girmiyordum hadi gene gireyim dedim başladım yoksa bi oyun var onu oynuyorum oyalar beni çok istesem gitmek

temelli mi bir delilik yapma sakın
Deliyim gözü kara deliyim yakarım kk yıda yakarım yaparım bilirsin

Onu biliyorum yahu hani bir site olabilir filan diye düşünmüştüm hoşbuldum nasılsın? yorumlarını beğendiğimde olmuştu ama konuşmak bugüne kısmet oldu
yok belli bir site yok bir sürü farklı siteden buluyorum

teşekkürler iyiyim sen nasılsın?

bdv de mi yorumlarımı okumuştun

Ayy bibi arada banada geliyolar 1 sene bende hic girmedim, bu ara biraz girdim ama yine de eskisi kadar aktif degilim

yok belli bir site yok bir sürü farklı siteden buluyorum

teşekkürler iyiyim sen nasılsın?

bdv de mi yorumlarımı okumuştun
Şimdi anladım bende iyiyim yuvarlanıp gidiyorum işte aynen aynen çok aktifsin bdv de bir kaç kez gördüm de

Son düzenleme:
Biliyorum canim havuzlu handa benim orayla isim yok ilk bebekte gitmistim ordan alinacak eksiklerim yok yani. Sarkhanla hurriyet carsisi bana yeter

Tesekkur ederim canim seviyorum ugrasmayi
Haaa evet evet havuzlu han valla sarkhana ben de bayiliyoeum. Yok yok resmen
Cicim ya yüz yüze görüşmesekte sana içim ısındı nedense
Benim de sana isinmisti sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…