- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Gerçekten güzel izlemeye devam et bencebende bir ara izliyordum onu ya bak aklıma geldi yarım kalmıştı iyi izlemeler ben gerçi mangasını okumusum galiba o mu yarım kalmıştı hatırlayamadım bak neyse biliyorum ama onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten güzel izlemeye devam et bencebende bir ara izliyordum onu ya bak aklıma geldi yarım kalmıştı iyi izlemeler ben gerçi mangasını okumusum galiba o mu yarım kalmıştı hatırlayamadım bak neyse biliyorum ama onu
Özür dilerim zor duruma gireceğini bilseydim asla böyle bişey yapmazdım, yani açıkca yazmazdım enazından kimseye kasdi bi durumum yok Haklısınız düşünmeden yapılmış bi haret olduoysa pro üye olmak çok kolay siz bunu çok iyi biliyorsunuz. profilinizde doğum günü mesajınızı okudum ve sizi pro üye yaptık değil mi ? Bu kadar kolay orada emek harcayanlara haksızlık değil mi bu durum ? Hele hele arkadaşınızı(@Eses07 ) böyle zor duruma nasıl sokarsınız ?
Oy verirken pro üye olmak isteyenlere göre mi veriyorsunuz ? O kadar emek harcayan katılımcı var onlara ayıp olmamış mı ?
thebeyın, napıyorsun kız?... olmustum gerçi
her şer de vardır bı hayır
Selam. Ben fransadan geldim
Bizi kimse iplemiyo Beren
hemde ne hayırr öleyim derken milyoner olmuşher şer de vardır bı hayır
biz de olmaz mesela. denesek kesin ölürüzhemde ne hayırr öleyim derken milyoner olmuş
Anaa gittin mi kız sen? Bizim Çeyiz işi bitti çok şükür ya. Aslında cumartesi bosum sanırım tabi ani misafir gelmezseBosver napak bizde fransiz fransiz takiliriz naptiniz siz ceyiz serme isi bitti mi? Gecen hafta sarkhana gittim bu cumartesi yine gidicem nabarsin
napıyon?Ne oluyor bakim
Bu haberleri nerden buluyorsun çok merak ettim bodoslama daldım ama merhabaa bu aradahemde ne hayırr öleyim derken milyoner olmuş
orası kesin kesin de çok mantıksız geldi bana yaaa kadın ölmedi diye tazminat ödüyorlarbiz de olmaz mesela. denesek kesin ölürüz
vazgecmek ısterız ip o kadar saglamdır ki orada ölürüz
Mapısa girmeye çalışıyom galibanapıyon?
Ben iplerim seniBizi kimse iplemiyo Beren
girme kızMapısa girmeye çalışıyom galiba
herkes bunu soruyor nereden bulucam yahu googleden tabi kiBu haberleri nerden buluyorsun çok merak ettim bodoslama daldım ama merhabaa bu arada
Anaa gittin mi kız sen? Bizim Çeyiz işi bitti çok şükür ya. Aslında cumartesi bosum sanırım tabi ani misafir gelmezse
Cumadan konuşuruz ayarlarız. Ne aldın kız? ?
bazen temelli gidesim geliyorda sonra diyorum aman çokta tıınnngirme kız
daha yeni geldın