Yaşlıydı bide böbreklerinde sorun vardı canımAyyy cok uzuldum yaa neden öldü
Yaşlıydı bide böbreklerinde sorun vardı canımannemi teselli edicem diye acımı hiç yaşayamadım valla annemin son oğluydu hep koyun koyuna uyurlardı annemsiz duramazdı konuşurdu annemle değişik bir kediydi ama hepimiz ölicez diye kendimi teselli ediyorum napim
Evet canım bibi işte ordan gelmeannesinin kuzusu o tüy sorununu da biz düzenli traş ettiriyorum hiç olmuyor ama büyük sorumluluk gidip biyerlerde kalamıyorsun ben pek dışarı çıkmafığım için sorun olmuyor biyerlerede gidiceksem anneme bırakıyorum zaten ordan getirdim bide mimi miz vardı onu daha yeni kaybettik
Bune be internetin bokunu çıkarmak bu oluyor heralde ıkınırken yokmu fotolarıKız bunun akımı çıkmış şimdi bokfieKakişkolarını yaparken foto cekinen kızlar diye
Bak
yenilen içilen değil yakında sıçtıklarını da koyarlar deniliyordu aha o da olmuş
Manyak ya millettBir de kapı koluyla öpüşme akımı yapmışlar hahahaha
Bune be internetin bokunu çıkarmak bu oluyor heralde ıkınırken yokmu fotoları
Ayrica bunlar opusmuyo bildigin sevisiyoeManyak ya millettBir de kapı koluyla öpüşme akımı yapmışlar hahahaha
Iyy bunlar igrenc bee. Manyak midirlar nedir?? Kapi kolunda ne kadar mikrop var oysa
Ooo ben cok kivragim oyle cin gibi hareket ederim ki baskalari tartisirken ben olayi cozmus icraate de gecmis olurum. Benim ablam hep beklerdi ona tuyo verirdim. Bak aninda boyle yapacaksin diye hahahaha
Ya biz onceden cok baktik annem bakti daha dogrusu da ben pek kendime guvenemiyorum. Disari ciksam kime emanet edicem falan filan zor is
Hem de ne cin hahahahaha
Ayy başın sagolsun canim ya. Ben cok etkilenirim o yuzden de bakamam mesela. Cok korkarim bi sey olacak diye..
Uf yaaBen de cok korkuyorum bir sey olursa naparım bilmiyorumm canımızdan bi parça oluyorlar yaa
Sağolun kızlar ama mecbur alıştırmamız lazım kendimizi hayatın gerçeği çünkübaşın sağolsun canım.
Sağolun kızlar ama mecbur alıştırmamız lazım kendimizi hayatın gerçeği çünkü
ıyyykkkkkkkkk
kıyamet yakın cidden (anneannemin sözü) ama artık ben de katılıyorum.
bu ne sapkınlıktır yahu dondurmadan ,hıyardan sonra
Ayrica bunlar opusmuyo bildigin sevisiyoe
Mikroptan ölmeseler bariIyy bunlar igrenc bee. Manyak midirlar nedir?? Kapi kolunda ne kadar mikrop var oysa
Dondurma hıyarmııyyykkkkkkkkk
kıyamet yakın cidden (anneannemin sözü) ama artık ben de katılıyorum.
bu ne sapkınlıktır yahu dondurmadan ,hıyardan sonra
Bir de aşka gelerek öpmüşler
Sağolun kızlar ama mecbur alıştırmamız lazım kendimizi hayatın gerçeği çünkü
8 var canımÖyle malesef...
Kaç yaşında bibi
Kapi koluyla ask yasiyorlar. Adamin biri yastigiyla evlenmisti yaAllahim düğün toreni bile yapmislardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?