• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hahahahaha evet yaa. Vatan sasmaz sozde metrobus reklami yapiuor. Rezidansindan cikiyor ozel soforu bekliyoe ama binmiyor. Yuruyerek.metrobuse gidiyoe. Bombos falan, oturarak yolculuk yapiyor. Hayrettin de buna karsi bunu cekmia ki en dogrusu bu :KK70::KK70::KK70:
He sanırsın özel otobüse biniyorsun :KK53: neyseki izmirde pek böyle sorunlar olmuyor :KK49:ben otobüs dolu gelince binmiyore başka otobüse biniyorum lükse bak :KK70:

kızlar ben evi iyice boşladım kız size yetişecem diye bagımlılk yaptı kk bende ben en iyi gidip bi ortalıgı toplayam gidebilirsem tabi

Ay ben hiç binmedim metrobuse yaa
Oo cok sey kacirmissin :KK70::KK70: ben cok bindim, ulasim acisindan super, trafiksiz kolayca bir yakadan obur yakaya geciyorsun ama cok dolu ya hep. Sarimsak sogan yiyenler, ter kokanlar falan ha bi de zincirlikuyu da yer kapanlar :KK70::KK70: adami eziyorlar resmen. :KK70:

Oo cok sey kacirmissin :KK70::KK70: ben cok bindim, ulasim acisindan super, trafiksiz kolayca bir yakadan obur yakaya geciyorsun ama cok dolu ya hep. Sarimsak sogan yiyenler, ter kokanlar falan ha bi de zincirlikuyu da yer kapanlar :KK70::KK70: adami eziyorlar resmen. :KK70:

Bizim otobuslerde öyle ama metrobus baska herhalde :D İstanbula gelirsem özel olarak bincem

Wcde anasının başını bekleyen bibi fotosu :70:

Eklentiler

• 20150825_174251.jpg
    20150825_174251.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 185
Bizim otobuslerde öyle ama metrobus baska herhalde :KK70: İstanbula gelirsem özel olarak bincem

Yaa gecen yasli bir teyze binmis, gencler tabi kapis yapinca bu teyze dusmus kolu falan kanliydi beli incinmis. Bence metrobus yaslilara gore degil :KK70: Ben de tabi isi cozmusum bunca yil. Onlar kapis yaparken aradan kaynayip bos yere oturuyorum :KK70::KK70::KK70:

:KK57: boyle oluyorlar.

Yaa gecen yasli bir teyze binmis, gencler tabi kapis yapinca bu teyze dusmus kolu falan kanliydi beli incinmis. Bence metrobus yaslilara gore degil :KK70: Ben de tabi isi cozmusum bunca yil. Onlar kapis yaparken aradan kaynayip bos yere oturuyorum :KK70::KK70::KK70:

o zaman 3sınıf var desene: )
işi çözmemişler, işi çözmüşler, işi çoktan çözmüşler: ))))):KK70:

Ayy yazık yaa
Bende izmirdeyken üninin otobusu vardı adı 525. Oda böyle tıkabasa dolardı. Ama o hep öğrenci oldugu için yaşlı yada kokan falan pek olmazdı. Sloganıda 'her zaman 1 kişilik daha yer vardır' :D

Aaa senin kedin mi?? Cok seker yaa. Bi ara ben de kedi alacaktim da vazgectim. Bakamazdim sonra o bana bakardi falan :KK70::KK70:

Kedi bakmak cok kolay ya tuy hariç

Aaa senin kedin mi?? Cok seker yaa. Bi ara ben de kedi alacaktim da vazgectim. Bakamazdim sonra o bana bakardi falan :KK70::KK70:
Evet canım bibi işte ordan gelme :21: annesinin kuzusu o :KK24: tüy sorununu da biz düzenli traş ettiriyorum hiç olmuyor ama büyük sorumluluk gidip biyerlerde kalamıyorsun ben pek dışarı çıkmafığım için sorun olmuyor biyerlerede gidiceksem anneme bırakıyorum zaten ordan getirdim :oops: bide mimi miz vardı onu daha yeni kaybettik :KK42:

Evet canım bibi işte ordan gelme :21: annesinin kuzusu o :KK24: tüy sorununu da biz düzenli traş ettiriyorum hiç olmuyor ama büyük sorumluluk gidip biyerlerde kalamıyorsun ben pek dışarı çıkmafığım için sorun olmuyor biyerlerede gidiceksem anneme bırakıyorum zaten ordan getirdim :oops: bide mimi miz vardı onu daha yeni kaybettik :KK42:

Ayyy cok uzuldum yaa neden öldü

o zaman 3sınıf var desene: )
işi çözmemişler, işi çözmüşler, işi çoktan çözmüşler: ))))):KK70:

Ooo ben cok kivragim oyle cin gibi hareket ederim ki baskalari tartisirken ben olayi cozmus icraate de gecmis olurum. Benim ablam hep beklerdi ona tuyo verirdim. Bak aninda boyle yapacaksin diye hahahaha

Ayy yazık yaa
Bende izmirdeyken üninin otobusu vardı adı 525. Oda böyle tıkabasa dolardı. Ama o hep öğrenci oldugu için yaşlı yada kokan falan pek olmazdı. Sloganıda 'her zaman 1 kişilik daha yer vardır' :KK70:

Kedi bakmak cok kolay ya tuy hariç
Ya biz onceden cok baktik annem bakti daha dogrusu da ben pek kendime guvenemiyorum. Disari ciksam kime emanet edicem falan filan zor is :-)

@Bilgece işi çoktan çözmüşler sınıfında dimi. Cin bilgece :KK70:

Hem de ne cin hahahahaha
Ayy başın sagolsun canim ya. Ben cok etkilenirim o yuzden de bakamam mesela. Cok korkarim bi sey olacak diye..

Back