- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
Teşekkür ederim canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım :)
hahaaaa.. Daha 10 gun faln kalcaklar.. Beni unutun anacımm..
haa bi fatiha okumayı da unutmayın![]()
Allah kolaylık versin umarım kötü insanlar degillerdir bu arada okudum fatiha yıhahaaaa.. Daha 10 gun faln kalcaklar.. Beni unutun anacımm..
haa bi fatiha okumayı da unutmayın![]()
Sıkıldım kızlar. Eski muhabbetleri özledim biraz sanırım.
@themis1990 @Dark_Paradise @Bilgece @SurrenderShirine-alish @deadline neredesiniz 2 yazıp kaçıyorsunuz?
Sizde öyle tabi.
Bir tek bilgeceden haberim var.
niye kızBenim kaynana da taşınacakmış ev tutmuş. Gitmicem ama yardıma![]()
nie kızz.. Xain gelinnnBenim kaynana da taşınacakmış ev tutmuş. Gitmicem ama yardıma![]()
koni neydi koniiAllahim.gunah yazma benim bi sucum yok baskalari yapmis![]()
genel anlamda iyiler şukurAllah kolaylık versin umarım kötü insanlar degillerdir bu arada okudum fatiha yı![]()
Hadi kopalim o zaman hemen basliyorum
![]()
koni neydi konii
: dönüşün muhteşem oldu
![]()
niye kız
nie kızz.. Xain gelinnn![]()
Kiz yukarda video paylastim ya. Pek komik degil ama.kibariyenin annesine koptum![]()
Yaa bu kadin cidden kibariyenin annesi mi? Gollumu taniyorum da bunu taniyamadim![]()
ohhh sefan olsun o zamn.. İi yapıosunBen nişanlıykende taşınmışlardı bunlar. 2 hafta evinden cıkmadım temizliğini yerleştirmesini yapmaktan ama o benim gelin evimi temizlemeye, yerleştirmeye hiçbir seyime gelmedi. Annem ben nişanlım 3ümüz yaptık her seyi. Şimdi de ben gitmicem![]()
Ayy nekadanda çirkin